Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 27 august 2024. Stelian, revoltat pe faptul că toată lumea îl condamnă pentru sărutul cu Ramona. Ce a declarat

La Mireasa. Capriciile Iubirii, Stelian și Ramona au stat față în față cu prezentatoarea Gabriela Cristea, psihologul Eduard Puiu, Paula Chirilă, Raluca Preda.

Galerie
Stelian a vorbit despre sfaturile telefonice pe care le-a primit de la mama lui, dar și despre discuția pe care a avut-o ulterior cu Ramona. | A1

Stelian a vorbit despre sfaturile telefonice pe care le-a primit de la mama lui, dar și despre discuția pe care a avut-o ulterior cu Ramona.

Stelian a fost revoltat de reacția celor din casa Mireasa

Gabriela Cristea a încercat să îi explice lui Stelian că, deși el știa regulamentul casei Mireasa și aflase deja că un sărut înseamnă că el și fata pe care o sărută formează un cuplu, el a continuat să se sărute cu Ramona fără ca el să își asume o relație cu ea.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Cine este Isabelle,noua concurentă Mireasa din sezonul 10. Ea a mărturisit că place un concurent

Stelian a motivat că a fost intens criticat atât de colegii lui de competiție, cât și de doamna Simona, care i-a spus în live că este neasumat atunci când vine vorba despre formarea unui cuplu cu Ramona.

Stelian a explicat că între el și Ramona există atracție fizică și că ei și-au dat voie să se exprime liber și să facă ce simt, chiar dacă nu au pus încă nicio etichetă pe conexiunea pe care o au.

Deși în convorbirea telefonică cu mama lui pe care o avusese vineri, Stelian primise ca sfat să înceteze orice legătură cu Ramona și să își găsească o altă parteneră, el nu și-a dorit să urmeze acest sfat.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Ionela și Raul au încheiat cunoașterea. Cei doi s-au certat. Care e motivul

Stelian a decis să continue cunoașterea cu Ramona, dar au decis să nu se mai sărute și să nu mai aibă parte de gesture intime și doar să se cunoască mai bine.

Ramona, de partea cealaltă, primise și ea sfaturi de la mama ei la telefon, care o încuraja să fie mai reținută și să nu se lase purtată de val. De asemenea, mama Ramonei i-a mai spus că multă lumea din afara casei Mireasa o condamnă pentru faptul că nu i-a vorbit lui Stelian despre Rebeca, fiica ei, iar acest e un aspect foarte important din viața ei.

La Capricii, Stelian spunea că în casă restul concurenților i-au criticat pentru faptul că el și Ramona nu au format o relație după ce s-au sărutat.

“Am fost numiți neasumați. (…) Noi nu am înaintat să creăm o relație seriosă. Eu consider că atracția aduce 2 oameni împreună, (…) dar totuși timpul este foarte din scurt pentru mine”, a spus Stelian.

“Emisiunea se cheamă “Mireasa”, și nu “Prieteni cu beneficii””, i-a transmis Gabriela lui Stelian.

Stelian a spus că a înțeles și gesturile intime între el și Ramona nu vor mai continua. Ramona a declarat că ea și Stelian au ajuns la concluzia că au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Laura, imagini superbe în care apare alături de persoanele dragi din competiție. Pentru cine a avut un mesaj

Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție superbă alături de iubitul ei. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin... Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Isabelle a dezvăluit care e băiatul pe care îl place dintre concurenții Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x