Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Cine sunt Mireasa și Mirele săptămânii. Concurenții au votat astăzi: „Cu majoritate de voturi...”

Concurenții au votat Mireasa și Mirele săptămânii. Aceștia au argumentat alegerea făcută.

Galerie
Fetele și băieții au votat Mirele și Mireasa săptămânii | Antena 1

Și în această Gală fetele au votat Mirele Săptămânii, iar băieții Mireasa săptămânii.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Alexandru a reacționat după discuția Daianei cu Tess: „Nu știu exact cum se simte să fii îndrăgostit”

Mireasa, sezonul 10.

Fetele au ales astăzi Mirele săptămânii. Acestea au ținut cont de abilitățile băieților, dar și de oportuitățile pe care această atribuție le aduce.

„Cu majoritate de voturi, Mihai este Mirele săptămânii”.

Fetele l-au votat pe acesta, deoarece au încredere în tânăr.

„Le mulțumesc”, spune Mihai.

În timp ce ptru fete l-au votat pe Mihai, Sorin a primit un vot de la Daiana și unul de la Ionela; Alexandru a primit un vot de la Tess, iar Stelian un vot de la Ramona.

Ramona a decis să voteze de fiecare dată un alt băiat pentru ca toți să aibă oportunitatea de a ieși la un date.

Și băieții au votat la rândul lor Mireasa săptămânii. Aceștia au luat în considerare cât de responsabile sunt fetele.

„Mireasa săptămânii este Daiana”, anunță Simona Gherghe.

Daiana a primit votul de la Ștefan, Sorin și Stelian. Voturi au mai primit și Isabelle, de la Raul; Tess, de la Robert și Alexandru; Alexia, de la Ionuț, și Andrada de la Mihai.

„Premiul pentru ei este (...) un video-call acasă, vreme de zece minute”, anunță prezentatoarea TV. „Puteți să-l folosiți pentru voi sau puteți să-l cedați cuiva din casă.”

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Furtună în casa băieților: „Te las în coșul de gunoi” La ce concluzie s-a ajuns în cazul lui Gabriel

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ce discuție au surprins camerele între Ramona și Stelian: „Poate e ispită și îi pare rău de mine”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezon10. Alexia și Alex și-au ales partenerii pentru date. Tânărul nu s-a putut abține: „Limbajul corpului spune altceva”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Ionuț și Ionela, discuție aprinsă. Ce legătură are cu Ștefan: „Mereu ai făcut comentarii la adresa ... Mireasa, sezon 10, 27 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x