Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Alexandru a reacționat după discuția Daianei cu Tess: „Nu știu exact cum se simte să fii îndrăgostit”

Alexandru și Daiana reglează lucrurile în relația lor. Iată la ce concluzie s-a ajuns.

Galerie
Daiana și Alexandru își declară sentimentele | Antena 1

Alexandru îi spune Daianei ce l-a deranjat la discuția cu Tess.

Citește și: Mireasa, sezon10. Isabelle l-a ales pe Raul pentru a petrece noaptea împreună.Ce a dorit să clarifice:„Am făcut o alegere greșită”

Mireasa, sezonul 10. Alexandru a reacționat după discuția Daianei cu Tess: „Nu știu exact cum se simte să fii îndrăgostit”

„A zis că îi place când mă iau de el”, i-a relatat Daiana lui Tess. „Simt că sunt mai multe lucruri pe care le ține.”

„Eu vreau să fiți împreună că sunteți așa frumoși”, spune Tess.

Daiana mărturisește că i-a spus lui Alexandru că îi poate da libertatea să își găsească o altă fată care să îl atragă mai mult și cu care să aibă mai multă compatibilitate.

„O problemă acolo este și între noi”, spune tânăra.

„Nu mai folosi fraza că eu țin în mine și nu-ți spun”, declară Alexandru. „Doar asta m-a deranjat. (...) Când mă deranjează ceva, îți spun.”

„Ai început și tu cu lumina...”, spune Daiana. „Câteodată am impresia că te deranjează ceva și nu-mi spui.”

„Doar ți se pare!” spune Alexandru. „Nu te mai gândi așa. Stai liniștită că nu le țin pentru mine. (...) Ce am de zis îți zic.”

„N-o să vin cu orice mărunțiș să te bat la cap”, continuă el.

„Nu vreau să închizi ochi, vreau să vii și să-mi spui oricât de minuscul ar fi”, susține Daiana. „Poți să spui ce simți, Alex. (...) Eu nu mă simt pusă într-o lumină proastă dacă spui tu asta.”

Alexandru consideră că modul lui de a fi este posibil să rezulte din mediul în care a crescut.

„Nu mi-ai spus ce te-a deranjat până n-ai fost întrebat în live”, punctează Daiana.

„Trebuia să-mi dea pace să vorbesc cu tine”, spune Alex. „Eu nu spun un lucru sau o afirmație dacă nu sunt sigur.”

„Este și la noi legea atracție, doar că (...) le facem când le simțim. (...) În ultima perioadă a fost un pic de tensiune între noi”, susține Daiana.

„Nu știu exact cum se simte să fii îndrăgostit”, explică ea. „A fost o perioadă la început (...) simt că țin la el, vreau să fiu cu el, dar nu mai am aceeași emoție.”

„Nu-mi place de niciun băiat cum îmi place de el”, mai adaugă ea.

„Cam aceeași situație și la mine, doar că (...) la mine a fost constant”, spune Alexandru. „Nu știu dacă sunt îndrăgostit.”

Citește și: Mireasa, sezonul 10. În casa Mireasa ar putea lua naștere o nouă relație. Despre cine este vorba : „Te simpatizez mai mult...”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa sezon 7. Andrei Macovei își construiește propria casă, după divorț. Cum arată locuința în care a investit deja o sumă mare

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Daiana, confesiuni despre relațiile lor. Ce l-a înfuriat pe Robert: „Acum mi-am dat seama concret”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Furtună în casa băieților: „Te las în coșul de gunoi” La ce concluzie s-a ajuns în cazul lui Gabrie... Mireasa, sezonul 10. Emoțiile complexe ale Simonei îl îngrijorează pe Sorin: „Aparent nu e chiar așa cum credeam eu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x