Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Ionela și Stelian, concepții depre viață și relaționare la Capriciile Iubirii. Ce a dezvăluit tânărul

Stelian și Ionela au avut o dezbatere pe tema rolului unei femei: carieră sau casnică? De asemenea, tânărul a făcut o dezvăluire care a pus pe gânduri mai mulți concurenți.

Galerie
Stelian a făcut o dezvăluire care a stârnit valuri de reacții în platoul Capriciile Iubirii | Antena 1

Ionela a abordat teme precum statutul femeii în societate în discuția cu Stelian. Concepțiile lor de viață par a fi asemănătoare.

Mireasa, sezonul 10. Ionela și Stelian, concepții depre viață și relaționare la Capriciile Iubirii. Ce a dezvăluit tânărul

„Nimic nu-i garantat în viața asta. Îți dai seama, poate îți găsești un om alături de care... nu știu, să tragi amândoi pentru familie. Dar s-ar putea să nu mai simt la un moment dat pentru tine sau să nu mai fiți pe aceeași lungime de undă, să te lase”, punctează Ionela. „Tu ce faci atunci?”

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia spune că are un nou pretendent după despărțirea de Cristian: „E genul meu de bărbat!”

„În mare parte ține de responsabilitatea bărbatului... întreținere, casă, masă...” răspunde tânărul. „Înainte, dar era și alt context, cu ceva timp în urmă, puteai să trăiești bine cu un job la care munceai opt ore, veneai acasă și femeia se ocupa de casă, de copii (...). Erau lucrurile mult mai bine și femeile aveau mai mult respect și bărbații erau mult mai responsabili și rata divorțurilor nu era atât de mare și calitatea vieții era mult mai bună.”

„Exact. Eu de când am venit am spus că nu știu dacă o să găsesc pe cineva care să gândească la fel ca mine”, spune Ionela. „Dar cumva sunt și dezamăgită de anumite reacții de-ale mele, în același timp sunt dezamăgită și de modul în care văd unii oameni anumite lucruri din exterior.”

„Părerile oamenilor nu sunt în puterea ta”, intervine Stelian.

„Tu ai spus că nu te vezi cu nicio femeie plecând”, continuă Ionela. „Despre asta e vorba până la urmă, pentru că doar n-o să iei acum pe cineva (...) doar de dragul de a face.”

„Aș fi putut să exploatez multe lucruri dacă aș fi avut o strategie”, răspunde Stelian. „Dacă aș fi vrut să am pe cineva, aș fi avut până în momentul ăsta.”

„Nu e simplu pentru noi, care nu vrem pe cineva doar de umplutură”, susține Ionela.

Întrebată cu cine i-ar plăcea să păstreze legătura, Ionela a mărturisit că l-ar alege pe el: „În rest, nu știu dacă aș ține legătura cu alți băieți. (...) Cred că cu tine.”

„Totul pleacă de la atracția fizică”, spune Stelian.

Întrebat la rândul său cu cine ar ține legătura, Stelian a spus că, în urma interacțiunilor, cu Daiana: „E o super femeie. E destul de matură. (...) Emană un vibe bun, pozitiv.”

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Simona și Sorin, sărut pasional. Cei doi s-au declarat un cuplu, dar au avut parte și de prima ceartă

„Cred că este cea mai bună decizie să rămân singură, momentan”, susține Ionela în platoul Capriciile Iubirii.

„Dacă Daiana n-ar fi într-o relație, ți-ar fi plăcut să o cunoști în calitate de iubită?” îl întreabă Raluca.

„Nu mi-am imaginat asta până acum, sincer”, răspunde tânărul.

„Nu te cred”, îi spune Gabriela Cristea.

„Probabil că Alexandru a fost mai rapid”, continuă Raluca.

Gabriela Cristea îi reamintește lui Stelian că mereu o sfătuia pe Ramona să stea aproape de Daiana și să ia exemplu de la ea.

„Nu-mi aduc aminte”, se apără el.

„A făcut o comparație între Ramona și Daiana”, intervine Ionela.

„Nu mai țin minte. Sigur da”, spune și Ramona.

„S-a încheiat și nu cred că mai e cazul să aducem în discuție”, susține Stelian despre apropierea de Ramona.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Daiana și Alexandru își pun la îndoială sentimentele: „Ce simți tu pentru mine?”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 9. Antonia spune că are un nou pretendent după despărțirea de Cristian: „E genul meu de bărbat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 24 septembrie 2024. Ce trebuie să știi dacă vrei să te muți într-un ansamblu rezidențial nou
Neatza de Weekend, 24 septembrie 2024. Ce trebuie să știi dacă vrei să te muți într-un ansamblu rezidențial nou Marti, 24.09.2024, 09:37
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x