Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Daiana și Alexandru își pun la îndoială sentimentele: „Ce simți tu pentru mine?”

Daiana și Alexandru vorbesc cât mai deschis despre relația lor. Tânăra are dubii în privința sentimentelor lui.

Galerie
Os crisoare scoate la iveală problemele în relația celor doi | Antena 1

Daiana și Alexandru au dileme în privința relației. O scrisoară primită de tânără îi face să-și pună întreăbri importante despre prezent și viitor.

Citește și: Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurentă părăsește casa Mireasa

Mireasa, sezonul 10. Daiana și Alexandru își pun la îndoială sentimentele: „Ce simți tu pentru mine?”

Simți ceva pentru mine?” îl întreabă Daiana.

„Îmi place de tine”, răspunde Alexandru. „E clar că mi-e drag de tine.”

„Eu nu văd prea mult”, spune Daiana.

Daiana are dubii în privința sentimentelor lui Alexandru. În timp ce Alexandru nu înțelege de ce stările Daianei se schimbă când este împreună cu el.

„E ceva ce nu funcționează între noi doi”, spune ea.

„Ce vibe pot să-și dau eu cân doar am ajuns?” întreabă el. „Nu ești cum ești de obicei cu mine.”

„Ce anume vrei să simți din partea mea?” o întreabă el.

„Nu știu, Alex, sentimente”, răspunde tânăra. „Ce simți tu pentru mine.”

„Nu pot să-ți pun un sentiment anume”, răspunde Alexandru. „Eu nu te văd îndrăgostită de mine.”

„Simt mai multe lucruri decât pot să exprim”, spune ea.

„Țin la tine și îmi place de tine, dar vreau să te văd mai deschisă față de mine”, îi cere Alex.

„Așa ești tu deschis?” îl întreabă ea.

„Și eu țin la Miți”, punctează Simona Gherghe.

„Bună comparația”, spune Alex.

„Nu prea mi-a picat bine vorba că îi schimb eu starea (...) ca și cum prezența mea e o greutate”, completează Alex.

„Ei spun că voi nu aveți gesturi de îndrăgostiți”, punctează prezentatoarea TV.

„Nici eu nu sunt o persoană atât de iubăreață”, spune Daiana. „Mi-am pierdut la un moment dat entuziasmul (...) mi-e foarte greu să revin în punctul acela.”

„Am rugat-o să fie și cu mine cum e în general”, intervine Alex. „Eu o să fiu la fel.”

Mă bucur că o săptămână nu o să mia intre scrisori pentru că vreau să vă ghidați după inima voastră”, spune Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Ce decizie a luat publicul în privința lui Gabriel. Părăsește sau nu casa Mireasa

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Robert, ceartă de proporții. Tânărul a vrut să plece din casă. Ce decizie a luat Tess: „Am obosit”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Miruna de la Mireasa, video cu momentul în care partenerul ei a cerut-o în căsătorie. Cât de emoționată a fost și unde a făcut-o

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Ramona, deranjată de interacțiunea dintre Ionela și Stelian. Ce simte, de fapt, tânăra pentru fostu... Mireasa, sezonul 10. Simona și Sorin, sărut pasional. Cei doi s-au declarat un cuplu, dar au avut parte și de prima cear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x