Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Momentul în care Cristian l-a întrerupt pe psihologul Eduard Puiu. Ce a urmat: „Vă rog să mă scuzați!”

În ediția de vineri de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Cristian a ținut să-l întrerupă din vorbit pe psihologul Eduard Puiu. Tânărul nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față în privința unui subiect delicat.

Galerie
În ediția de vineri de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Cristian a ținut să-l întrerupă din vorbit pe psihologul Eduard Puiu | Antena 1

Încă de când a pășit în casa Mireasa sezonul 10, Cristian a fost sincer cu fetele. Deși a spus că își dorește să se căsătorească și să își găsească sufletul pereche, tânărul a evidențiat faptul că a „călcat pe bec” în trecut.

Isabella a fost luată prin surprindere de faptul că noul concurent a înșelat în fostele relații. Pentru că nu și-a dorit să se interpreteze greșit, Cristian a dezvăluit motivul pentru care a apelat la infidelitate.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Pentru ce fată a intrat în casă Cristian. Ce a putut să-i spună lui Raul, după ce s-a apropiat de Isabelle

„Încep o relație cu o fată, e chimie, îmi place, nu mai văd nicio altă femeie, ci doar pe ea. Din punctul meu de vedere și din experiențele mele, poate nici n-am dat de femeia potrivită, au fost o chestiune de timp până când am călcat strâmb.

Poate că am vrut altceva, mai extrem ca să spun așa. Am vrut să mă duc într-o extremă, să vorbesc în limita bunului simț”, a povestit Cristian la Mireasa - Capriciile Iubirii, în ediția de pe 11 octombrie 2024.

Ce l-a făcut pe Cristian să-l întrerupă pe psihologul Eduard Puiu, la Mireasa - Capriciile Iubirii

După dezvăluirile făcute de băiat, psihologul Eduard Puiu și-a dat cu părerea despre episoadele acestuia de infidelitate.

„Chestiunea asta cu demnitatea de a nu călca pe bec, de a nu înșela, ține exclusiv de tine. Nu contează că femeia de lângă tine nu îți satisface niște nevoi. Dacă eu mă definesc ca un bărbat care are acest principiu, pun punct că nu îmi satisface nevoia și trec mai departe”, a zis specialistul.

Cristian nu a stat prea mult pe gânduri și a intervenit cu o replică neașteptată: „Vă rog să mă scuzați, degeaba avansăm discuția asta pentru că am început total eronat. Eu nu am spus că femeia de lângă mine nu ar fi în stare să-mi satisfacă nevoile sau fanteziile, nu vreau eu să o pun în postura respectivă”.

Citește și: Miruna de la Mireasa sezonul 6 s-a căsătorit. Tânăra și soțul ei, Gabriel, au aflat și sexul bebelușului

„Mai rău!”, a spus psihologul Eduard Puiu.

Continuarea discuției poate fi văzută în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Pentru ce fată a intrat în casă Cristian. Ce a putut să-i spună lui Raul, după ce s-a apropiat de I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x