Antena Căutare

Miruna de la Mireasa sezonul 6 s-a căsătorit. Tânăra și soțul ei, Gabriel, au aflat și sexul bebelușului

Miruna și Gabriel, iubitul ei, s-au căsătorit civil. La petrecere, ei au aflat și sexul bebelușului.

Galerie
Miruna și Gabriel, iubitul ei, s-au căsătorit civil. La petrecere, ei au aflat și sexul bebelușului.

E mare fericire în familia Mirunei. Tânăra s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Gabriel, cu care va avea și un copil.

Miruna de la Mireasa sezonul 6 s-a căsătorit. Tânăra și soțul ei, Gabriel, au aflat și sexul bebelușului

În fața ofițerului de stare civilă, Miruna a purtat o rochie alba, până la genunchi și a strălucit. A avut parul coafat în bucle, pantofi cu toc înalt și un machiaj care i-a pus în evidență frumusețea.

Partenerul său a ales un costum deschis la culoare, iar împreună au făcut o pereche minunată.

Articolul continuă după reclamă

În imagini, Miruna pare foarte emoționantă. Dincolo de emoțiile pricinuite de frumosul eveniment, s-au adăugat și cele pentru copilașul lor.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Miruna, nouă imagine cu iubitul ei. Cine este bărbatul care a cucerit-o

La petrecere, mirii și invitații au aflat sexul copilului. Miruna plânge de emoții, iar Gabriel își arată suportul, pupând-o și ținând-o în brațe. Deși a crezut că va fi tată de băiat, tânărul s-a bucurat foarte tare pentru că vor avea o fetiță.

În clipurile video de la petrecere, Miruna pare copleșită de emoții. Fosta concurentă de la Mireasa pare foarte fericită pentru familia sa frumoasă.

Miruna și Gabriel s-au logodit într-un loc special, la Mănăstirea Ghighiu

Cererea în căsătorie a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, un loc superb din județul Prahova. Acolo, Gabriel s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Miruna.

Pe contul său de Instagram, tânăra a publicat mai multe imagini cu momentul în care s-au logodit, precum și cu buchetul de trandafiri albi pe care partenerul i l-a dăruit.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Miruna a fost cerută în căsătorie. Tânăra a postat imagini cu inelul de logodnă, dar fanii au observat altceva

”De dimineață, în timp ce ne pregăteam să mergem la mănăstire, chiar vorbeam ce drăguț ar fi să aibă loc cererea în căsătorie a unei femei în casa Domnului. Am simțit ca niciun loc nu ar fi mai frumos pentru cererea mea pe viitor. Clar Dumnezeu mi-a trimis acest gând și dorința mea a fost atât de pură încât la câteva ore, chiar asta s-a întâmplat.

Planul era să fiu cerută la mănăstirea mea de suflet, Ghighiu. O cerere din suflet, emoționantă, în liniște. Un moment intim pe care îl păstrez pentru sufletul nostru. Totuși, las poza asta aici că e prea frumoasă și îl și iubesc mult pe acest drăguț! Ce Dumnezeu unește, nimeni să nu despartă! 🤍”, a scris Miruna.

Mireasa, sezon 10. Gabriela Cristea i-a cerut Ramonei să plece din platoul de la Capricii. De ce a răbufnit prezentatoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x