Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Simona, noua concurentă, a făcut deja ”victime” în rândul băieților. Cui a atras atenția

Simona, noua concurentă de la Mireasa, a atras atenția băieților. Aceștia s-au arătat interesați să o cunoască mai bine.

Galerie
Simona, noua concurentă de la Mireasa, a atras atenția băieților. Aceștia s-au arătat interesați să o cunoască mai bine. | Antena 1

Simona a intrat în casa Mireasa veselă și cu o poveste tumultoasă. Băieții au apreciat sinceritatea sa.

În cartea sa de vizită, Simona a afirmat că a avut trei relații serioase până acum. Ultima a durat 3 ani, era toxică și afirmă că era dependentă de acel om. S-a terminat în urmă cu mai bine de 1 an. Era o diferență de 6-7 ani între ei și povestea lor a început când el avea deja o relație de 8-9 ani. Simona recunoaște că a fost amantă în tot acest timp. Pentru a pune capăt, a sunat-o pe iubita lui și i-a spus că locuia la ei în casă de trei ani.

Mireasa sezonul 10. Simona, noua concurentă, a făcut deja ”victime” în rândul băieților. Cui a atras atenția

”Dacă vine vorba de asumare, asta înseamnă din punctul meu de vedere. Apreciez, și eu am avut anumite trăiri despre care nu am vrut să vorbesc. O înțeleg, nu este așa ușor. Apreciez iubirea și dragostea pe care o poartă în special pentru mama sa și asta e a doua oară când se emoționează și plânge. Are o inimă și un suflet foarte mare”, a zis Ionuț.

De cealaltă parte, Simona a punctat că este devreme pentru a își forma o părere despre băieții de la Mireasa. Ea a zis că nu a urmărit emisiunea și că Alexandru i-a atras atenția datorită accentului său, pe care tânărul nu îl ascunde.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Stelian și Gabriel, de la ceartă la un pas de a încălca regulamentul. Mihai i-a despărțit pe cei doi

”Da, îmi place. Este o fată inteligentă și frumoasă, îmi place cum se exprimă. La fel ca Ionuț, apreciez sinceritatea din cartea de vizită”, a spus și Sorin.

Ștefan a adăugat că nu a apucat să discute cu Simona și așteaptă să se cunoască la petrecere. ”Nu sunt reținut deloc, îmi place de ea că e o fată echilibrată. Foarte sinceră, foarte asumată.”, a afirmat și Raul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10. Stelian și Gabriel, de la ceartă la un pas de a încălca regulamentul. Mihai i-a despărțit pe cei doi... Mireasa sezonul 4. Ce mai face Andrada, fosta iubită a lui Victor. Recent a fost filmată alături de alt bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x