Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Tess și Daiana, confesiuni despre relațiile lor. Ce l-a înfuriat pe Robert: „Acum mi-am dat seama concret”

Tess și Daiana au o discuție serioasă în privința celor doi bărbați din viața lor. Tinerele se confesează și au nevoie de sfaturi. Iată ce l-a supărat pe Robert.

Galerie
Tess și Daiana au multe de spus despre Robert și Alexandru | Antena 1

Tess și Daiana trec printr-o perioadă grea în relațiile lor. Cele două concurente discută despre lucrurile care le deranjează în interacțiunile cu Robert și Alexandru.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Curățenia din casa fetelor, motiv de discordie: „Se îmbolnăvește fix când trebuie să facă curățenie”

Mireasa, sezonul 10. Tess și Daiana, confesiuni despre relațiile lor. Ce l-a înfuriat pe Robert: „Acum mi-am dat seama concret”

„Când nu mai aveam nicio etichetă, ne comportam mult mai ok”, îi spune Daiana lui Tess.

„Odată ce eliminați presiunea asta, vă comportați mai natural”, spune Tess. „Analizați prea mult.”

„Eram atât de sigură de anumite lucruri, iar acum nu mai sunt sigură de nimic”, mai spune Daiana.

„Eu ce mă fac?” o întreabă Tess.

„Tu trebuie să analizezi foarte bine”, îi răspunde Daiana.

„Mă simt prost să-l văd așa abătut, dar tot aici ajungeam”, mai spune Tess. „Eu poate nu regret că am făcut tot ce mi-a stat în putere.”

Tess consideră că Robert ar trebui să analizeze mai mult situația dintre ei doi.

„Îl depășește situația (...) Doar un terapeut poate să-l ajute”, spune Tess. „Vreau să văd asta din partea lui, nu că i-am spus eu.”

„Îi place dacă mă iau de el, dacă sunt geloasă”, îi spune Daiana despre Alexandru.

„O problemă acolo este și între noi”, e de părere Daiana.

Discuția revine la Tess și Robert.

„Mi-e mai milă de el că nu mă impresionează lacrimile”, spune Tess despre lacrimile lui Robert. „Sunt imună la lacrimi de bărbat. (...) Îmi pare rău, dar nu mă afectează mai tare.”

„Dacă am plâns, n-am plâns să impresionez pe cineva”, spune Robert. „Și bărbații plâng.”

„Acum mi-am dat seama concret”, spune Robert după ce a auzit discuția dintre cele două. „Nici mie nu-mi convine să mă vadă o țară întreagă.”

„Le-am văzut ca tactică de manipulare de prea multe ori”, explică Tess.

„O să te las să-ți pui tu gândurile în ordine”, mai spune Robert.

„Ce ține de mine, am făcut”, susține Tess.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Robert, în lacrimi după despărțirea de Tess. Cum încearcă să o recucerească: „Eu tot cu tine mă însor”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ionela și Stelian, concepții depre viață și relaționare la Capriciile Iubirii. Ce a dezvăluit tânărul

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia spune că are un nou pretendent după despărțirea de Cristian: „E genul meu de bărbat!”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Robert insistă să o recucerească pe Tess. Ce o reține pe tânără: „E posibil ca eu să fiu îndrăgosti... Mireasa sezon 7. Andrei Macovei își construiește propria casă, după divorț. Cum arată locuința în care a investit deja o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x