Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima imagine cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a fotografiat tânăra

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat în mediul online prima imagine cu burtica de gravidă.

Colaj cu Maria Roman la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat în mediul online prima imagine cu burtica de gravidă. | Antena 1

Maria Roman este mai fericită ca niciodată de când a aflat că o să devină mămică. Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa trece prin cele mai frumoase clipe din viața ei, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tânăra este foarte activă pe rețelele sociale. Deși publică des postări pe Instagram și își ține la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața ei, fosta soție a lui Liviu Olteanu și-a ascuns sarcina în primele luni.

În urmă cu doar câteva zile, Maria Roman s-a decis să împărtășească marea bucurie din viața ei cu internauții. La scurt timp de la anunțul că a fost cerută în căsătorie de noul iubit, tânăra a dat vestea că este însărcinată.

Cum arată burtica de gravidă a Mariei Roman din sezonul 3 Mireasa

De curând, fosta concurentă a show-ului matrimonial și-a luat prin surprindere susținătorii cu o fotografie înduioșătoare în oglindă. Maria Roman s-a lăsat pozată, pentru prima oară până acum, cu burtica de gravidă la vedere.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Maria Roman, apariție de senzație alături de iubitul său, la piscină. Cum s-a lăsat filmată fosta concurentă

Tânăra a îmbrăcat o ținută care i-a scos în evidență cele mai frumoase forme ale corpului și superbele trăsături ale feței, inclusiv sarcina avansată. Un lucru este cert, aceasta radiază de fericire de când a descoperit că este însărcinată.

Postarea Mariei Roman a atras toată atenția urmăritorilor de pe Instagram. Mai mult decât atât, poza a reușit să transmită o emoție pură celor care au văzut-o.

Motivul pentru care Maria Roman a reacționat acid, la scurt timp de la anunțul sarcinii

Vestea că urmează să aibă un copil cu noul său partener a luat pe toată lumea prin surprindere. La puțin timp de la anunțul neașteptat, Maria Roman a răbufnit în mediul online, având o reacție acidă.

Pentru că publicase pe contul de Instagram faptul că se află la un restaurant select și consumă fructe de mare, mesajele negative ale internauților nu au întârziat să apară. Aceasta a fost sfătuită să nu mai mănânce astfel de produse pentru că îi fac rău în timpul sarcinii.

Citește și: Maria Roman a răspuns la întrebarea dacă se va căsători cu bărbatul alături de care are acum o relație. Toți au așteptat vestea

Fosta concurentă de la Mireasa nu s-a mai putut abține și a dat cărțile de față. Tânăra și-a dorit să clarifice lucrurile, spunând că este sub supravegherea atentă a medicului și că se consultă cu acesta din toate punctele de vedere atunci când vine vorba de sarcina sa.

„Pentru cele care vorbesc, înainte să știe ce și cum! „Și cum am putut să sar așa”. Mă consult cu medicul în multe aspecte ce țin de sarcină, nu vă mai dați deștepte că mă amuză! Și da, am sărit atâta timp cât a trecut perioada sensibilă de început și ai o sarcină ok, poți să faci mișcare, e o sarcină, nu e nimeni bolnav!”, a scris Maria Roman, vizibil deranjată de reacțiile celor din online.

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au divorțat în mod oficial. Ce a transmis fosta concurentă în mediul online... Mireasa, sezonul 6. Ce a publicat Cosmin în mediul online, la scurt timp de la divorțul de Miruna. Mesajul neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x