Antena Căutare

Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Telespectatorii și-au exprimat voturile și cineva a fost nevoit să părăsească definitiv competiția.

Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa Galerie
Mireasa | Mireasa

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Publicul a avut timp o săptămână să aleagă dintre cei intrați în cursa pentru eliminare va părăsi casa Mireasa.

În cursa pentru eiminare au fost: Adelina, Marius, Seba și Amalia, care a încălcat regulamentul.

În gala Mireasa din 16 octombrie 2021, telespectatorii și-au exprimat preferința în legătură cu cine trebuie să părăsească competiția: Adelina, Marius, Seba și Amalia.

Simona Gherghe a fost cea care a anunțat cine trebuie să își facă bagajele.

Cine a fost eliminat de la Mireasa pe 16 octombrie

Rezultatele de la cursa de eliminare:

  • Marius 64,40
  • Adelina 26,37
  • Seba 6,32
  • Amalia 2,91

Telespectatorii au fost cei care și-au ales favoriții și i-au menținut în top 3 oferindu-le imunitate. În Gala de pe 16 octombrie 2021 Marius a fost votat pentru cursa de eliminare, însă se află în top 3, adică are imunitate și este salvat!

Votul publicului și-a spus cuvântul iar Marius a fost în top 3 si a fost salvat.

În această situație a trebuit eliminat concurentul votat cel mai puțin. Atât dintre fete, cât și dintre băieți. Pe locul 16, cel mai puțin votată a fost Carmen!

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 octombrie. Ion a luat decizia de a pune pauză cunoașterii cu Raluca. Care a fost motivul

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 octombrie 2021. Adelina susține că Alexandru a înșelat-o cu trei femei. Cum a reacționat băiatul

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

S-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Mireasa sezon 4, 16 octombrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav... Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x