Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 16 octombrie. Ion a luat decizia de a pune pauză cunoașterii cu Raluca. Care a fost motivul

Ion a anunțat în direct, în gala din 16 octombrie că vrea să pună pauză cunoașterii cu Raluca. Tânăra a aflat în direct decizia lui Ion.

Mireasa sezon 4, 16 octombrie. Ion a luat decizia de a pune pauză cunoașterii cu Raluca. Care a fost motivul Galerie
Pe Raluca a deranjat-o că Ion nu a stat cu ea chiar dacă era legată cu Ionuț. Ion susține că ea a avut o legătură mult prea apropiată și crede că s-a dat la Ionuț. Culmea, Ionuț nu s-a băgat în conversația lor și nu a zis nimic, ba chiar a glumit: “S-a dat la mine”. | Mireasa

Ion și Raluca par să nu se mai înțeleagă foarte bine. Ion nu reușește să ajungă la un consens cu Raluca, care pare că l-a dus la limita răbdării în ultima perioadă.

Acesta a anunțat chair la începutul Galei de sâmbătă că vrea să pună pauză cunoașterii cu Raluca. Tânără pare să nu fi fost surprinsă, a zis că ”așa face el mereu”.

De ce a decis Ion să pună pauză cunoașterii cu Raluca

Ion a spus în direct că nu mai vrea să se cunoască cu Raluca și a explicat de ce.

La jocul cu sfoara și cătușele, în care toți concurenții au fost legați aleatoriu cu altcineva, Raluca a fost cu Ionuț, Ion cu Amalia, însă cei doi au fost foarte geloși.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 octombrie 2021. Adelina susține că Alexandru a înșelat-o cu trei femei. Cum a reacționat băiatul

Pe Raluca a deranjat-o că Ion nu a stat cu ea chiar dacă era legată cu Ionuț. Ion susține că ea a avut o legătură mult prea apropiată și crede că s-a dat la Ionuț. Culmea, Ionuț nu s-a băgat în conversația lor și nu a zis nimic legat de asta atunci, ami târziu a glumit: “S-a dat la mine”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, ceartă dură după ce băiatul i-a atras atenția asupra atitudinii la adresa Adelinei

Lucru, care nu putea decât să toarne benzină pe foc, chiar dacă băiatul a zis că este o glumă și între ei chiar nu a fost nimic. Lucru pe care îl susține și Simona Gherghe.

“Eu n-am avut jocuri din Astea cu Amalia. Tu crezi că n-am orgoliu, crezi că sunt cârpă? Asta zic, te-ai dat la el, ai avut glume, gesturi. (...) Pe tine te văd imediat aruncată în brațele altuia”, spune Ionuț.

“S-a apropiat prea mult de un băiat, de care nu trebuia. Nu s-a dat faza când vorbea cu degetul în gură, când s-a apropiat”, spune Ion.

Raluca a fost deranjată că Ion nu a stat lângă ea și el s-a distrat cu Amalia. Orgoliul și-a spus cuvântul pentru amândoi, iar Raluca a cedat.

Raluca a început să plângă în direct

Raluca a izbucnit în lacrimi și nu a mai suportat tensiunea: "Eu simt că nu îi place de mine. Eu asta simt, că el nu mă place", spune concurenta.

Amalia a intrat în discuție să spună că nu s-a întâmplat nimic, moment în care Raluca a avut o reacție dură: "Ți se potrivește foarte bine rolul de ispită și cu asta am zis tot".

Simona îi atrage atenția lui Ion că Raluca a izbucnit în lacrimi, iar acesta a dat un răspuns tăios. "Raluca plânge din orice!".

Mireasa 2021, sezon 4. Maria și Marius, atingeri îndrăznețe. Ce spun despre formarea unui cuplu... Mireasa sezon 4, 16 octombrie 2021. Adelina susține că Alexandru a înșelat-o cu trei femei. Cum a reacționat băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x