Antena Căutare

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Ce concurentă a părăsit casa Mireasa. Doamna Lenu a izbucnit în lacrimi

Băieții au votat în Gala din 2 octombrie o fată care să plece acasă. Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au nominalizat toți o singură fată, care a părăsit și casa Mireasa.

simona-gherghe Galerie
Băieții au votat în Gala din 2 octombrie o fată care să plece acasă. | Antena 1

Gala din 2 octombrie a fost una plină de surprize și cu momente de-a dreptul spectaculoase. Concurenții au avut parte de noi provocări, însă cel mai greu moment al zilei a pus presiune pe toată lumea

Băieții au fost nevoiți să trimită o fată acasă, iar decizia a fost una extrem de grea. Deși au legat foarte multe relații de prietenie cu toate concurentele din casă, una dintre acestea a părăsit casa Mireasa.

Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa în Gala din 2 octombrie 2021

Concurenții au votat fără ezitare și au luat o decizie importantă în această sămbătă. Aceștia au votat că Anca să fie cea care pleacă acasă în Gala din 2 octombrie 2021.

Simona Gherghe a fost cea care a anunțat-o pe concurentă că trebuie să își facă bagajele. Tânăra a părăsit platoul Mireasa cu lacrimi în ochi. De asemenea, doamna Lenu nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

Citește și: Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Petrică și Ela s-au sărutat, după ce concurentul a spus că se simte atras de Raluca

Mai mult decât atât, doamna Lenu l-a certat pe Victor pentru alegerea pe care a făcut-o de data aceasta.

Ce fată au nominalizat băieții pentru a pleca din competiția sezonului 4 Mireasa

După ce Simona Gherghe a spus clasamentul din Gala de pe 2 octombrie, băieții au fost nevoiți să voteze o fată care va trebui să părăsească casa Mireasa. Aceștia trebuie să aleagă dintre Anca, Maria, Ela, Andrada și Raluca.

Ana, Alina și Adelina s-au aflat în topul publicului, motiv pentru care au imunitate, iar băieții nu le pot vota. Tensiunile și emoțiile și-au făcut apariția încă din primele clipe, iar concurenților le-a fost foarte greu să facă o alegere.

Citește și: Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Concurenții au avut parte de prima noapte împreună. Cum au fost surprinși Andrada și Victor

Alexandru a fost cel care a decis să o voteze pe Anca. Marius a votat Anca. Victor a decis să voteze Anca, iar Petrică a votat-o spre eliminare pe Anca. Seba a votat-o pe Anca. Ion a decis să voteze Anca. Anca fiind cea care a obținut 7 voturi din partea colegilor ei.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 2 octombrie 2021

Clasamentul din această sâmbătă a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea. Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

În această gală am avut parte și de o surpiză în clasamentul mamelor. Cea mai votată de public a fost doamna Rodica.

Cum arată clasamentul fetelor în Gala Mireasa 2 octombrie 2021

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Amalia are imunitate pentru că se află de o săptămână în casa Mireasa.

Cum arată clasamentul băieților în Gala Mireasa 2 octombrie 2021

1. Alexandru

2. Marius

3. Victor

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Petrică și Ela s-au sărutat, după ce concurentul a spus că se simte atras de Raluca... Mireasa sezon 4, 2 octombrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x