Antena Căutare

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Petrică și Ela s-au sărutat, după ce concurentul a spus că se simte atras de Raluca

Ela și Petrică au avut parte de un moment de-a dreptul romantic. Deși au existat mai multe discuții între cei doi și o săptămână de cunoaștere, concurenții au luat pe toata lumea prin surprinde cu un sărut pasional.

petrică-și-ela Galerie
Ela și Petrică au avut parte de un moment de-a dreptul romantic. Deși au existat mai multe discuții între cei doi și o săptămână de cunoaștere, concurenții au luat pe toata lumea prin surprinde cu un sărut pasional. | Antena 1

Cunoașterea dintre Ela și Petrică a fost una plină de peripeții. Cei doi au avut timp la dispoziție aproape o săptămână pentru a se cunoaște, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce concurentul a dezvăluit că se simte atras de Raluca.

Reacția fetei după ce Petrica i-a spus că place o altă concurentă a fost de-a dreptul surprinzătoare. Tânăra a urcat în dormitor și a început să plângă, semn că spera la o relație cu concurentul.

La doar patru zile de la evenimentul neașteptat dintre cei doi, Ela și Petrică au surprins pe toată lumea cu un gest impresionant. Se pare că cei doi s-au împăcat și au "sărbătorit" evenimentul printr-un sărut pasional.

Citește și: Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Concurenții au avut parte de prima noapte împreună. Cum au fost surprinși Andrada și Victor

Pentru că nu s-a simțit tocmai bine, Petrică a luat decizia de a vorbi cu Ela și de a-și pune pe tavă toate sentimentele. Cei doi au avut parte de un moment unic, iar concurentul s-a simțit eliberat după conversația pe care a avut-o cu tânăra.

Dezvăluirile lui Petrică au făcut-o pe Ela să își dea frâu liber sentimentelor și a început să plângă.

"Trebuie să înțelegi că am dus o luptă foarte grea cu mine. Te-am simțit aproape tot timpul ăsta. Îmi pare rău că ai fost cumva prinsă la mijloc. Aseară toată noaptea m-am gândit la tine. Îmi pare rău pentru tot. Mă simt mai liniștit. (...) Am greșit, nu am știu ce să aleg, m-am tot gândit la chestia asta. (...) Nu mă văd lângă altcineva de aici", i-a spus concurentul înainte de a o săruta.

"Ce liniștită aș fi fost aseară dacă erai lângă mine!", i-a spus Ela.

"Ești cu adevărat o femeie specială.", a mai spus concurentul.

Ce au spus concurenții despre sărutul dintre Petrică și Ela

În Gala din 2 octombrie 2021, unul dintre cele mai discutate subiecte ale zilei a fost sărutul pătimaș dintre Ela și Petrică. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că cei doi au trecut prin câteva situații dificile pe parcursul cunoașterii lor.

Sărutul dintre Petrică și Ela a luat pe toată lumea prin surprinde, chiar și pe doamna Ioana. Momentul concurenților i-a ținut pe ceilalți cu sufletul la gură pentru a vedea ce se întâmplă între ei.

"Nu am văzut niciodată așa sărut frumos!", a spus Ion.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa. Doamna Ioana nu și-a mai putut lua ochii de la ea

"Acum se ceară, acum se iubesc. Dragostea e dragoste. (...) Mi-au dat lacrimile", a spus doamna Ioana cu lacrimi în ochi.

Petrică și Ela au mai confirmat și faptul că formează un cuplu, iar Simona Gherghe a ținut neapărat să îi felicite pentru momentul emoționant și pentru lecția de viață pe care au oferit-o celorlalți.

"Nu vreți să știți cum au trăit toți colegii mei din regie, că ei îi vedeau. Ei vedeau tot ce se întâmpla pe terasă și am înțeles că erau toți în picioare. Asta este emoție sută la sută autentică, eu vă mulțumesc pentru momentul ăsta.", le-a spus Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Concurenții au avut parte de prima noapte împreună. Cum au fost surprinși Andrada ș... Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Ce concurentă a părăsit casa Mireasa. Doamna Lenu a izbucnit în lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x