Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Alexandru și Ana, fotografie din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au lăsat pozați doar în prosop

Alexandru și Ana, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au lăsat fotografiați într-o ipostază neașteptată chiar în intimitatea dormitorului.

Colaj cu Alexandru și Ana de la Mireasa sezonul 4 în două ipostaze diferite Galerie
Alexandru și Ana, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au lăsat fotografiați într-o ipostază neașteptată chiar în intimitatea dormitorului | Antena 1

Alexandru și Ana, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, și-au luat prin surprindere susținătorii cu o ipostază neașteptată din intimitatea dormitorului. Cei doi nu au ezitat să publice pe contul de Instagram o imagine în care apar doar în prosop.

Mai mult decât atât, nu mai reprezintă niciun secret pentru nimeni faptul că tinerii sunt destul de activi pe rețelele sociale. Aceștia își țin la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lor prin intermediul Internetului.

De asemenea, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa nu se tem să își exprime sentimentele de față cu oamenii din mediul online, motiv pentru care declarațiile de dragoste și mesajele frumoase sunt nelipsite de la descrierile fotografiilor.

Alexandru și Ana din sezonul 4 Mireasa, ipostază incendiară din intimitatea dormitorului

De curând, Alexandru și Ana au publicat pe contul de Instagram o imagine cu ei din intimitatea dormitorului. Aceștia s-au lăsat fotografiați în timp ce stăteau în pat acoperiți doar de prosoape.

Citește și: Mireasa Confesiuni. A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală. Fata a răspuns întrebării de pe buzele tuturor

Postarea a atras atenția susținătorilor și a generat mai bine de 1.000 de like-uri. De astfel, cei doi au fost pozați în timp ce se „savurau” din priviri, ținând în mână două cești cu cafea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Wow, arde! Sunteți unici 😍. Fericire, liniște, iubire asta emanați! ❤️”, „Să vă iubiți mult! Mă bucur mult să văd că încă sunteți împreună! 🤗”, „Sunteți tare frumoși!”, „Iubire multă frumoșilor!❤️” sau „Wow, ce faini sunteți”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Alexandru a ținut neapărat să răspundă unor mesaje ale susținătorilor: „Ne iubim ❤️. Mulțumim frumos 😍”.

Cât de mult s-a schimbat viața Anei și a lui Alexandru, după competiția sezonului 4 Mireasa

La scurt timp de la Finala sezonului 4 Mireasa, Alexandru și Ana au apărut din nou pe micile ecrane ale telespectatorilor. De data aceasta, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre cât de mult li s-a schimbat viața după competiție, dar și despre planurile de viitor.

„Suntem foarte fericiți și liniștiți. Suntem mult mai bine decât eram în casă. (...) Suntem mai fericiți, avem timp pentru noi pentru că în casa Mireasa aveam restricții și nu ne puteam vedea când voiam. Acum petrecem foarte mult timp unul cu celălalt.”, a povestit tânăra la Antena Stars cu zâmbetul pe buze.

De când s-au mutat împreună, Alexandru a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat în bine și că relația lor se apropie de perfecțiune: „Ne-am cunoscut mult mai bine, ne-am cunoscut părinții. (...) Mie cu Ana mi se pare totul foarte ușor, chiar ne completăm foarte bine. Ne ajutăm reciproc, și la gătit, și la curățenie.”

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Imagini din florăria pe care Alina și-a deschis-o. Cum arată locul în care își petrece o mare parte a timpului

„Ne-am mutat într-un apartament. Are 3 camere. Am avut nevoie de spațiu, asta a fost una din dorințele noastre.”, a mai adăugat fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa.

Mireasa Confesiuni. A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală. Fata a răspuns întrebării de pe buzele tuturor... Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca, ipostaze romantice alături de iubitul său. Cum s-au fotografiat cei doi la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x