Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ce a postat Victor, imediat după ce a fost eliminat de la Mireasa, în gala de sâmbătă

Victor a fost eliminat în gala de sâmbătă de la Mireasa. Pe 13 noiembrie au fost anunțate procentele de la cursa de eliminare, iar el a fost votat cel mai mult de public să părăsească emisiunea matrimonială. Ce a postat imediat după ce a fost eliminat.

colaj de fotografii cu victor si andrada la mireasa Galerie
Victor a primit cele mai multe voturi să părăsească emisiunea Mireasa, după ce a intrat în cursa pentru eliminare în urma comportamentului său violent pe care l-a manifestat față de Seba. Nu doar el, ci și Ion și Marius au fost în cursă pe același motiv. | Mireasa

Victor a primit cele mai multe voturi să părăsească emisiunea Mireasa, după ce a intrat în cursa pentru eliminare în urma comportamentului său violent pe care l-a manifestat față de Seba. Nu doar el, ci și Ion și Marius au fost în cursă pe același motiv.

Și feritul de camere a fost o activitate intensă în rândul băieților, lucru interzis în casă Mireasa.

Prima reacție a lui Victor după ce a fost eliminat de la Mireasa

Pentru Victor procentele au explodat, fapt remarcat și de Simona Gherghe care a spus “Cineva a supăra rău”. Publicul a votat în număr foarte mare ca Victor să părăsească competiția.

Acesta a adunat 63,28% din voturi și a fost eliminat alături de doamna Lenu și de mama sa, Alina. Acesta spune că și-a dorit să plece, chiar dacă iubita lui, Andrada, a rămas încă în emisiune.

Imediat după ce emisiunea s-a încheiat, Victor și-a făcut bagajele și a intrat în posesia lucrurilor personale. Acesta și-a făcut poză cu telefonul chiar in platoul Mireasa și a scris: “În sfârșit… spre casă”.

Citește și: Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Ceartă între Alina și Victor. Cei doi și-au aruncat acuzații dure

Reacția lui Victor după ce s-a anunțat că el va fi eliminat: ”Cred că am enervat fanii emisiunii prin felul meu de a fi. De multe ori nu știu să las de la mine și reacționez imediat. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”, au fost ultimele declarații ale lui Victor în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Rezultate cursa de eliminare. Victor a primit cele mai multe voturi să plece

Ce mărturisiri făcea Victor la începutul emisiunii Mireasa

Tânărul a venit în cadrul emisiunii alături de bunica lui. Acesta a intrat în platoul Mireasa cu emoții și entuziasm, însă a rămas surprins de frumusețea concurentelor din fața lui. După ce a cunoscut toate fetele, Victor a ținut neapărat să spună o părere sinceră despre cea cu care a avut un blind date în această săptămână.

"Am venit însoțit de bunica mea deoarece mama mea nu se află în țară. Lucrează în altă parte. (...) Dacă ar fi să îmi doresc o poveste de dragoste, mi-aș dori una cum au trăit bunicii mei. Pătinții mei au divorțat când aveam 10 ani, dar pentru că eram foarte apropiat de bunici, ei oarecum au stins trauma asta.", a spus tânărul despre povestea sa de viață.

Victor este pasionat de sport: "Pasiunea mea pentru sport a pornit din pricina faptului că la 16 ani m-am uitat în oglindă și am realizat că este cazul să fac o schimbare majoră. În prezent lucrez doar ca antrenor personal de fitness și kickbox. De la 17 ani lucrez și am făcut tot ce a fost necesar ca să mă descurc. Sunt foarte mulțumit cu ceea ce fac."

Mireasa sezon 3. Maria, mesaj în legătură cu Liviu și relația lor: "Vreau liniște o perioadă". Ce spune fosta ... Mireasa sezon 3. Gestul făcut de Maria după ce a postat un mesaj îngrijorător despre relația cu Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x