Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Din ce își câștigă banii Ana. Ce pasiune are soția lui Alexandru

Ana, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, are o pasiune despre care foarte puțini știu. Soția lui Alexandru a dezvăluit de curând din ce își câștigă banii.

Colaj cu Ana și Alexandru în ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Ana, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, are o pasiune despre care foarte puțini știu | Antena 1

Ana și Alexandru se numără printre cuplurile din sezonul 4 Mireasa care au rezistat în afara competiției. Deși toată lumea credea că relația lor nu va funcționa, cei doi au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc.

Pentru că nu au mai apărut de ceva timp pe micile ecrane ale publicului, concurenții show-ului matrimonial s-au decis să comunice cu susținătorii lor prin intermediul rețelelor sociale. Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor, dar nu ezită să împartă cu internauții cele mai importante evenimente din viața lor.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Alexandru și Ana s-au lăsat fotografiați într-o ipostază incendiară. Susținătorii au reacționat imediat

De curând, Ana a dat o veste neașteptată pe contul de Instagram. Aceasta s-a decis să le spună prietenilor virtuali că și-a deschis o nouă afacere.

Din ce își câștigă banii Ana, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa

La mai bine de un an de la Finala sezonului 4 Mireasa, Ana s-a decis să se reprofileze în viața profesională. Aceasta și-a descoperit o nouă pasiune din care se câștigă foarte bine în ziua de astăzi.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial de Instagram prin care își promovează operele de artă, fiind tehnician de unchii. Tânăra se descurcă de minune, iar drept dovadă stau pozele sale din mediul online.

„Pagina mea dedicată pasiunii mele”, a scris Ana la descrierea unui InsaStory.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat în aeroport și ce destinație au ales

Mai mult decât atât, soția lui Alexandru specifică la descrierea contului de Instagram că își desfășoară activitatea în București, sectorul 6. În plus, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni că meseria pe care o practică aduce sume impresionante de bani.

Ce dezvăluiri au făcut Ana și Alexandru despre viața lor, după Finala sezonului 4 Mireasa

La scurt timp de la Finala sezonului 4 Mireasa, Alexandru și Ana au apărut din nou pe micile ecrane ale telespectatorilor. Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre cât de mult li s-a schimbat viața după competiție, dar și despre planurile de viitor.

„Suntem foarte fericiți și liniștiți. Suntem mult mai bine decât eram în casă. (...) Suntem mai fericiți, avem timp pentru noi pentru că în casa Mireasa aveam restricții și nu ne puteam vedea când voiam. Acum petrecem foarte mult timp unul cu celălalt.”, a povestit tânăra la Antena Stars cu zâmbetul pe buze.

De când s-au mutat împreună, Alexandru a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat în bine și că relația lor se apropie de perfecțiune: „Ne-am cunoscut mult mai bine, ne-am cunoscut părinții. (...) Mie cu Ana mi se pare totul foarte ușor, chiar ne completăm foarte bine. Ne ajutăm reciproc, și la gătit, și la curățenie.”

„Ne-am mutat într-un apartament. Are 3 camere. Am avut nevoie de spațiu, asta a fost una din dorințele noastre.”, a mai adăugat fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa.

Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Giulia. Cine părăsește competiția... Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Irina a recunoscut că Antonio e genul ei de bărbat. Reacția lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x