Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ela a primit o surpriză neașteptată din partea lui Petrică, după anunțul că urmează să devină părinți

Ela a primit o surpriză neașteptat din partea soțului său, la scurt timp de la anunțul că urmează să devină părinți. Petrică a avut grijă să își surprindă partenera însărcinată. Hai să vezi ce au publicat pe Internet câștigătorii sezonului 4 Mireasa.

colaj cu Ela și Petrică de la Mireasa în diferite emisiuni Galerie
Ela a primit o surpriză neașteptat din partea soțului său, la scurt timp de la anunțul că urmează să devină părinți | Antena 1

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. În urmă cu puțin timp, cei doi au anunțat că urmează să devină părinți prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Tânăra este cea care a dar marea veste pe contul de Instagram. Aceasta a publicat imagini cu burtica de graviduță alături de un mesaj de-a dreptul emoționant. Ela nu a oferit prea multe detalii despre sarcina sa, însă i-a bucurat foarte tare pe susținători.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Petrică și Ela, imagini din intimitate. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta, într-un halat scurt, din satin

„Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună ❤️ Dumnezeu ne-a răsplătit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele! 👶🏻🤰🏻👼”, a scris Ela la descrierea postării vizibil emoționată și mândră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, motiv pentru care reacțiile oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară. Aceștia au ținut neapărat să-i felicite pe câștigătorii sezonului 4 Mireasa pentru familia minunată pe care au format-o.

Petrică, surpriză pentru Ela după anunțul că urmează să devină părinți

La scurt timp de la anunțul că urmează să devină părinți, Petrică și-a surprins soția cu un cadou neașteptat. Fostul concurent al show-ului matrimonial i-a cumpărat Elei un buchet superb de trandafiri.

„Mulțumesc, inima mea! Te iubesc mult”, a scris tânăra în dreptul videoclipului.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ce mai fac Petrică și Ela, după ce au intrat în posesia marelui premiu. În ce ipostaze s-au fotografiat

De altfel, Petrică nu a ezitat să își exprime sentimentele față de cea care i-a devenit soție în urmă cu câteva luni.

„Și eu te iubesc mult, scumpa mea!”, a fost răspunsul fostului concurent al sezonului 4 Mireasa.

Un lucru este evident, Petrică încearcă să își răsfețe partenera ori de câte ori are ocazia, mai ales de când aceasta este însărcinată.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și Petrică s-au cunoscut în sezonul 4 al show-ului matrimonial. La intrarea în casa Mireasa, tânărul și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu și-a dorit să-i ofere o șansă.

De asemenea, tânăra a încercat să îl descopere mai bine pe Seba, dar lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau. În cele din urmă, Petrică și Ela au început să se apropie și să dezvolte sentimente unul pentru celălalt.

După o lună și jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Deși relația lor părea că devine din ce în ce mai puternică, doamna Ioana le-a făcut probleme serioase. Mama lui Petrică a dezvăluit de mai multe ori că nu ar fi de acord cu relația dintre fiul său și Ela, însă acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ei.

Dragostea a învins atunci când cei doi au luat decizia de a se căsători în Marea Finală a show-ului matrimonial.

Mireasa sezon 6. Cât alcool ar fi băut Miruna, de fapt, conform unor medici. Gabriela Cristea a dezvăluit părerea experț... Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Valentin, discuție privată cu doamna Flori: ”Asta demonstrează că nu te-a iubit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x