Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică o să devină părinți. Primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a lăsat fotografiată

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au făcut marele anunț pe rețelele sociale! Cei doi urmează să devină părinți. Hai să vezi primele imagini cu burtica de gravidă a tinerei.

Colaj cu Ela și Petrică la Mireasa Galerie
Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au făcut marele anunț pe rețelele sociale! Cei doi urmează să devină părinți | Antena 1

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au luat pe toată lumea prin surpridere cu o vestea neașteptată. Cei doi sunt destul de activi în mediul online, unde își țin la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

De curând, foștii concurenți ai show-ului matrimonial s-au decis să împărtășească cu prietenii virtuali o mare bucurie. Se pare că aceștia se pregătesc să devină părinți, iar anunțul a fost făcut chiar de tânăra pe rețelele sociale.

Cât de avansată este sarcina Elei din sezonul 4 Mireasa

Ela a uimit pe toată lumea cu vestea că este însărcinată. Mai mult decât atât, tânăra a publicat și două imagini cu burtica de gravidă care nu au putut să treacă neobservate.

Fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa a îmbrăcat o rochie roșie și mulată ce i-a scos în evidență sarcina avansată, dar și frumoasele trăsături ale feței. De altfel, aceasta s-a lăsat pozată în timp ce ținea în mână testul pozitiv de sarcină, iar Petrică o privea cu multă dragoste.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Când vor face nunta Ela și Petrică. Ce părere au părinții tinerei despre viața pe care o are în Baia Mare

„Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună ❤️ Dumnezeu ne-a răsplatit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele! 👶🏻🤰🏻👼”, a scris Ela la descrierea postării vizibil emoționată și mândră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea tinerei a strâna mai bine de 6 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. De asemenea, se poate observa faptul că sarcina Elei este destul de avansată, semn că a ținut-o secret o perioadă lungă.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

„Felicitări și sarcina ușoară!”, „Felicitări 👏👏👏👏👏 sănătate maxima și sărbători binecuvântate!”, „Cuplul meu favorit”, „Felicitări! Să dea Dumnezeu să îmbătrâniți împreună frumos!” sau „O ce veste minunată în pag de Sărbători!🙏 Sarcină ușoară, dragă mami Ela, iar tu tati dragă să-i fi aproape !👶💖”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită felicitări și cuvinte frumoase.

Ce părere au părinții Elei despre relația pe care o are fata lor cu Petrică

Ela a povestit la Mireasa: Confesiuni că a primit vizite de la familia sa de când s-a mutat alături de partenerul său. Tânăra a spus totul, fără reținere. Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta.

„Dacă n-am mai fost de jumătate de an acasă mi-e foarte dor de ele, pentru că le simt lipsa. A fost o ruptură bruscă pentru mine, eram foarte apropiată de surorile mele și deodată s-a schimbat tot în viața mea.”, a dezvăluit soția lui Petrică.

„Familia mea este foarte fericită pentru mine. Părinții mei sunt liniștiți și împăcați sufletește, chiar dacă am plecat atât de departe, ei știu că sunt lângă un băiat bun.”, a mai adăugat ea.

Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit. Cum arată tânărul care i-a cucerit inima fostei concurente din cas... Mireasa sezon 5. Perneș și Sabrina au umplut un perete cu pozele de cuplu. Cum arată dormitorul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x