Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Publicul a decis dacă Ion este eliminat. Rezultatul cursei pentru eliminare și clasamentul publicului

În urmă cu câteva zile, Ion din emisiunea Mireasa a refuzat task-ul asumării și drept sancțiune a intrat la cursa pentru eliminare.

Simona Gherghe, în casa „Mireasa” alaturi de concurenti Galerie
Simona Gherghe a anunțat dacă Ion este eliminat din casa Mireasa, dar și cum arată clasamentul publicului în Gala din 11 decembrie 2021 | Antena 1

În ediția din 7 decembrie 2021, concurenților din casa Mireasa li s-a propus să repete task-ul din prima gală. Aceștia au fost puși să stea în spatele persoanei pe care o plac cel mai mult, altcineva decât partenerul de cuplu.

Fiindcă a refuzat să îndeplinească sarcina primită, Ion a intrat în cursa pentru eliminare.

Care este rezultatul cursei pentru eliminare de la Mireasa

Concurentul i-a surprins pe toți cu decizia sa și acesta a explicat faptul că refuză pe motiv că nu se poate pune în spatele Ralucăi. Ulterior, în următoarea ediție, Simona Gherghe a discutat cu tânărul pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ana s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spital. Ce a dezvăluit Simona Gherghe

Acesta a spus că în task li s-a cerut să fie sinceri și asumați, și cum el și Raluca s-au așezat mereu unul în spatele celuilalt, dar acum nu aveau voie, erau nevoiți să mintă, așa că mai bine a refuzat. Pracitc, tânărul a mărturisit că pur și simplu nu a vrut să se pună în spatele unei alte concurente. Acest lucru i-a adus însă o sancțiune pe măsură: Ion a intrat în cursa pentru eliminare până în gala de sâmbătă a emisiunii Mireasa, din data de 11 decembrie 2021.

Publicul a decis dacă Ion este eliminat de la Mireasa

În gala Mireasa din 11 decembrie 2021, fanii emisiunii au votat dacă Ion trebuie eliminat din emisiunea Mireasa.

După multe emoții, Simona Gherghe a anunțat care este deznodământul acestui vot.

„Au fost peste 100.000 de voturi”, a anunțat Simona Gherghe, care a dezvăluit că scorul a fost extrem de strâns.

„51,3% dintre votanți au decis ca tu să părăsești cursa”, a fost vestea ce i-a uimit pe toți.

„Mă așteptam”, a reacționat acesta când a auzit că este eliminat din casa Mireasa.

Totuși, Ion a fost salvat și nu a părăsit casa Mireasa, spre bucuria susținătorilor săi.

Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 11 decembrie. Cine sunt favoriții publicului

În săptămâna de vot care tocmai s-a încheiat, publicul a avut oportunitatea de a-și susține favoriții pe cele trei platforme: prin SMS la 1272, mireasa.a1.ro și votul pe pagina oficială a emisiunii Mireasa.

La finalul votului, Simona Gherghe a anunțat care sunt rezultalte și cum arată clasamentul publicului pentru Gala Mireasa din 11 decembrie 2021. Iată mai jos care au fost favoriții!

Votul din cadrul emisiunii Mireasa a arătat cine este fata săptămânii! Concurentele care s-au aflat pe primele trei locuri au fost Ana, Raluca (locul 2) și de Adelina (locul 3).

Clasamentul băieților nu s-a schimbat în schimb, căci Alex a rămas pe primul loc, iar Ion a ocupat locul 2, lucru ce l-a salvat de la eliminare.

De data aceata, mama săptămânii a fost aleasă ca fiind doamna Margareta.

Când este Finala Mireasa sezon 4 de la Antena 1

Finala sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa va avea loc pe 19 decembrie 2021. Ca și sezonul 3, ultima Gală va avea loc într-o zi de duminică, atunci când mai multe familii se vor întemeia.

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare sezonul 4 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Mireasa, sezonul 4. Start Vot pentru Marea Finală din 19 decembrie. Cum și unde îți poți vota concurenții favoriți... Mireasa, sezonul 4. Mamele părăsesc casa. Ce surpriză a pregătit Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x