Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. De ce au ținut Giovana și Sese sarcina ascunsă mai mult de 3 luni. Cum au aflat că vor deveni părinți

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, și-au anunțat susținătorii că urmează să devină părinți. Iată care este motivul pentru care concurenții show-ului matrimonial au ținut sarcina ascunsă 3 luni.

Colaj cu Sese și Giovana în Finala sezonului 5 Mireasa Galerie
Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, și-au anunțat susținătorii că urmează să devină părinți | Antena 1

Sese și Giovana sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că urmează să devină părinți. La doar câteva luni de la Marea Finală a show-ului matrimonial, cei doi și-au anunțat susținătorii că vor avea un copil.

De-a lungul competiției, concurenții au cucerit telespectatorii cu frumoasa lor poveste de dragoste care a început în casa Mireasa. Aceștia au întâmpinat situații dificile în emisiune, însă nu au reprezentat un obstacol în relația lor.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

Mai mult decât atât, Sese și Giovana au plecat acasă cu premiul cel mare din Finală, fiind cuplul cu cele mai multe voturi din partea publicului.

De ce au ținut Sese și Giovana de la Mireasa sezonul 5 sarcina ascunsă timp de 3 luni

Anunțul că Giovana este însărcinată a uimit pe toată lumea! Se pare că tânăra a trecut de primele 3 luni de sarcină pe care le-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Sese a dezvăluit care a fost motivul pentru care au dat vestea atât de târziu.

„Suntem foarte bine, noi am ales să dăm vestea asta mai târziu pentru ca am zis ca primele 3 luni să ținem pentru noi, am vrut să fim siguri că totul este bine. Am făcut anunțul acum cu ocazia a 7 luni de la cererea în căsătorie și am zis că e un moment prielnic să postăm”, a mărturisit fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, potrivit spynew.ro.

De asemenea, tânărul a dezvăluit că își doreau foarte mult un copil, lucru care s-a întâmplat în cele din urmă: ”Noi ne doream foarte mult să devenim părinți, din casa Mireasa ne doream, dar nu am zis imediat ce am ieșit din casa Mireasa că hai să lucrăm pentru un bebe. Am zis că atunci când va vrea Bunul Dumnezeu să ne dea, atunci e bine venit pentru noi. Ne-am bucurat foarte tare”

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, apariție înduioșătoare în prag de sărbători. Cum s-au pozat cei doi

„Noi n-am vrut să spunem nimănui că am vrut să îi dau vestea ca un cadou tatălui meu, că a fost ziua lui pe 12 noiembrie. I-am trimis poza și s-a bucurat tare, și el a crezut că e băiat prima dată. S-a bucurat tare și a zis că vrea ca Giovana și copilul să fie sănătoși”, a mai adăugat el.

Cum au reacționat Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa când au aflat că vor avea un copil

În prezent, Giovana este însărcinată în 4 luni și două săptămâni, iar sarcina nu i-a dat prea multe bătăi de cap. Tânăra nu a avut grețuri sau stări de rău, semn că este norocoasă.

„Vom avea o fetiță. Giovana e foarte bine, pe parcursul sarcinii până acum nu a avut grețuri, se aștepta să aibă băiețel în prima fază că se spune că dacă nu ai grețuri sau stări de rău e băiețel. Pofte are mai mult de dulce, dar altceva nu.

Încă nu știm numele, numele pe care l-am pronunțat în emisiune va rămâne. Noi atunci am zis Selina. Avem emoții constructive, nu avem nicio teamă. Totul va fi ca la carte. Îți dai seama că la primul copil nu știi de la ce plânge, dar o să ne dăm seama, la al doilea o să fim pregătiți și mai bine”, a mai povestit Sese, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, concurentul sezonului 5 Mireasa a dezvăluit modul în care au aflat că o să devină părinți pentru prima oară: „Ea zicea că parcă a mai pus pe ea, dar niciodată nu s-a îngrășat, și a zis că hai să luăm un test de sarcină. Prima oară a apărut o liniuță și am zis că uite nu, iar imediat a apărut și a doua, m-am bucurat, am început să cânt prin casă. Eram foarte fericiți”.

Mireasa, sezonul 6. Ce surpriză au primit Miruna și Cosmin din partea părinților tinerei. Aceștia nu au fost prezenți la... Mireasa 2022, sezonul 5. Sebastian a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alexandra Elena. Imaginile care au înduioșat in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x