Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, apariție înduioșătoare în prag de sărbători. Cum s-au pozat cei doi

Giovana și Sese, câștigătorii sezonului 5 de la Mireasa și-au surprins fanii cu o imagine inedită. Cei doi s-au fostografiat lângă un brad de Crăciun.

Colaj cu Giovana și Sese Galerie
Giovana și Sese, câștigătorii sezonului 5 de Mireasa și-au surprins fanii cu o nouă apariție | Antena 1

Căsnicia lui Sese și a Giovanei merge ca pe roate, cel puțin asta se poate observa din imaginile publicate pe rețelele sociale. Cei doi sunt discreți în privința vieții lor persoanele și publică rar imagini în mediul online, însă de fiecare dată când postează ceva reușesc să-i bucure pe fanii show-ului matrimonial.

Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi câștigători ai sezonului 5 de Mireasa

Recent, Giovana și Sese au avut o ieșire de familie prilej cu care s-au fotografiat lângă un brad împodobit.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

Alături de Sese și Giovana au fost și sora lui Sese, Cristina, dar și nepoțica acestuia, semn că Giovana se înțelege bine cu cumnata sa.

Sese a publicat pe contul său de Instagram imaginile în care apare alături de soția sa, spre încântarea fanilor.

Sese și Giovana au demonstrat că se iubesc, iar în Finala Mireasa sezon 5 au emoționat pe toată lumea câștigând marele premiu. Povestea lor de dragoste continuă dincolo de luminile reflectoarelor. Cei doi au ales să meargă unul lângă celălalt pe cărarea iubirii, după ce, în Finala show-ului matrimonial ei au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, anunț înduioșător pentru fani: „E o zi norocoasă pentru noi” Ce li s-a întâmplat

Sese și Giovana, dezvăluiri necunoscute despre stadiul căsniciei lor

Sese și Giovana au intrat live pe rețelele de socializare și au dezvăluit care sunt planurile lor de viitor. Aceștia s-au mutat împreună în chirie și par să se simtă foarte bine și să fie fericiți.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Maria Roman și Liviu Olteanu, față în față după divorț. Care este adevăratul motiv al despărțirii

„Ce să facem, stăm în casă că plouă. Avem 3 luni de logodnă. Ne-am găsit chirie. E foarte bine, suntem doar noi doi. Nu ne mai trage nimeni la răspundere, suntem mai liniștiți cu cățeii noștri. Ieri am făcut un grătar, am sărbătorit ziua de azi. Și mama Giovanei a împlinit un an de la nuntă și am mâncat împreună, apoi ceva dulce. Copii când? dacă ar fi ca la programare la dentist, i-as lua acum, dar nu e așa”, a spus Sese pe live.

În Finala Mireasa, trei cupluri s-au căsătorit, lucru care a emoționat și bucurat o țară întreagă! Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro, iar cei din urmă l-au revendicat!

Mireasa sezon 6, 28 noiembrie 2022. Tatăl lui Alex s-a simțit „jignit”, după ce tânărul a vorbit despre el. Ce a spus în... Mireasa sezon 2. Cătălina este de recunoscut după ce și-a vopsit părul. Cum arată acum fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x