Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Giovana și Sese au aflat sexul bebelușului. Cei doi ne-au spus dacă e fetiță sau băiat

Giovana și Sese de la Mireasa sezonul 5 au fost protagoniștii celui mai recent episod din Familia Mireasa Povestea continuă. Cei doi au dezvăluit sexul celui de al doilea copil al lor.

sese si giovana de la mireasa sezonul 5 Galerie
Giovana și Sese de la Mireasa sezonul 5 au fost protagoniștii celui mai recent episod din Familia Mireasa Povestea continuă. Cei doi au dezvăluit sexul celui de al doilea copil al lor. | Antena 1

Sese și Giovana vor deveni părinți pentru a doua oară peste patru luni. Cei doi au o fetiță superbă, Hurrem Selina, și recent au aflat și sexul celui de al doilea copil.

Înainte de vizita la medic, câștigătorii sezonului 5 au făcut un pariu. Sese spune că bebele e băiat și, dacă va câștiga, soția lui îi va da 1000 de lei. Dac ă e fetiță, Giovana va primi suma de bani.

Citește și: Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa:”Dumnezeu le așează cum vrea el”

Giovana și Sese au aflat sexul bebelușului. Reacția lor când au aflat dacă e fetiță sau băiat

Emoții mari pentru Sese și Giovana care au mers la ecograf pentru a afla sexul celui de al doilea copil. Tinerii au fost însoțiți de micuța Hurrem Selina, care are doar câteva luni.

”Dacă o să fie fată, o să-mi dea 10 milioane. Dacă e băiat, îi dau eu. Nu mai am răbdare să aflu”, spunea Giovana înainte de momentul emoționant.

Dacă e băiat, Giovana spune că ar veni cu el la Mireasa. I s-ar părea amuzantă ipostaza. Ei bine, și chiar este băiețel.

Giovana este însărcinată în cinci luni și poartă în pântec un băiat. ”Ce să fie, ce să fie, un băiețel”, au anunțat cei doi la emisiunea Familia Mireasa povestea continuă.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

Cum a fost parcursul lui Sese și al Giovanei la Mireasa

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios.

Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

La câteva luni de relație, Sese și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. S-a întâmplat la mare, pe un yacht. Băiatul s-a așezat în genunchi și Giovana a spus un ”DA” sigur.

În ultimele săptămâni petrecute în casa Mireasa, cei doi au reușit să își controleze emoțiile și să nu mai țină supărarea. Ba mai mult, și-au construit propriul cuib în casa băieților și au depănat amintiri, au făcut planuri pentru o viață împreună și au ales numele copiilor.

Cei doi au fost siguri că vor să se cunune în Finala Mireasa și așa au și procedat. Susținuți de familia, care și-a arătat sprijinul și în ultimele 6 luni, cei doi au devenit familia Seserman.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra... Mireasa, sezon 5. Cu ce se ocupă Sese. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a fiului său și al Giovanei. La ce nume ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x