Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Lucy și Larisa se distrează de minune împreună. Cum s-au fotografiat cele două

Lucy și Larisa de Mireasa se distrează de minune împreună. Ambele au fost concurente în sezonul 5 al emisiunii matrimoniale.

Mireasa, sezonul 5. Lucy și Larisa se distrează de minune împreună. Cum s-au fotografiat cele două
Lucy și Larisa se distrează de minune împreună | Instagram

Chiar dacă Lucy a plecat mai repede din casa Mireasa, iar Larisa a ieșit cu câteva zile înainte de marea finală a sezonului, se pare că cele două au reluat legătura și acum s-au întâlnit la Madrid.

Lucy și Larisa se distrează de minune împreună

Fetele au ieșit împreună în oraș, s-au plimbat cu mașina și au petrecut timp de calitate împreună. Amândouă au atras atenția cu look-urile lor, iar fanii le-au complimentat pe fiecare în parte.

Atât Lucy, cât și Larisa au fost de partea Sabrinei în casa Mireasa și amândouă au sfătuit-o să nu mai formeze un cuplu cu Perneș. Dacă Larisa i-a spus să încheie relația cu el înainte de a pleca din casă, Lucy a sunat înainte de finală și i-a spus că nu îi vede împreună.

Perneș a fost atunci deranjat de afirmațiile făcute de Lucy în privința relației cu Sabrina. Concurentul a avut o reacție total neașteptată în urma intervenției telefonice din partea fostei concurente a sezonului 5 din Mireasa.

„Nu cred că este momentul să se căsătorească. Mai are timp afară să se cunoască cu Perneș. Asta consider eu. Sincer, îl apreciez pe Perneș, dar asta este părerea mea. Giovana și Sese sper să câștigați finala, eu vă susțin.”, a mărturisit Lucy.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Ce a spus Perneș despre părerea lui Lucy

Perneș s-a arătat foarte deranjat de afirmațiile pe care le-a făcut Lucy despre relația lui cu Sabrina. Acesta i-a spus fostei concurente să își țină părerea pentru ea, deoarece nu îl cunoaște suficient de bine.

Întrebat despre motivul pentru care s-a supărat, la Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, concurentul a oferit un răspund direct și sincer.

„În 4 luni, Lucy nu a mai fost aici să vadă situația, să vadă și să înțeleagă ceea ce simțim noi. Nu a fost și nu e aici ca să știe cum suntem noi în momentul de față. Adică te trezești să spui acum „mai bine nu””, a zis Perneș.

Sabrina a spus DA în ziua finalei și s-a căsătorit cu Perneș. Acum, cei doi sunt împreună și se bucură de libertate.

Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca și-a schimbat look-ul. Cum arată acum fosta iubită a lui Cosmin... Cine e Paul Theodor Niță de la Mireasa sezonul 6. Concurentul a mai fost căsătorit: "Pentru fosta soție nu mai am s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x