Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Sese a apelat la o schimbare de look neașteptată după venirea pe lume a fetiței sale. Familia Seserman uimește

Sese a apelat la o schimbare radicală de look. Neașteptat, dar bărbatul și-a schimba culoarea părului odată cu venirea pe lume a fetișei sale. Familia Seserman uimește din nou!

Mireasa, sezonul 5. Sese a apelat la o schimbare de look neașteptată după venirea pe lume a fetiței sale. Familia Seserman uimește Galerie
Mireasa, sezonul 5. Sese a apelat la o schimbare de look neașteptată după venirea pe lume a fetiței sale. Familia Seserman uimește | Mireasa

Sese a luat-o pe urmele Giovanei! După ce tânăra a surprins în emisiunea Mireasa cu numeroase coafuri și culorile sale la păr au provocat chiar un trend printre susținătoarele sale, Sese și-a făcut curaj să apeleze la o schimbare neașteptată.

Cum arată Sese în prezent. Proaspătul tătic și-a schimbat culoarea părului

Sese a publicat de curând pe InstaStory o imagine cu noul său look. Tânărul a ales culoarea blond cu reflexe gri, look care amintește de primele apariții ale soției sale Giovana, în emisiunea Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese au împărtășit imagini cu fiica lor în timp ce o plimbă în cărucior

Giovana și Sese au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul 4 Mireasa. Cei doi s-au bucurat să-și strângă în brațe pentru prima dată fetița, pe data de 22 mai, când micuța celor doi a venit pe lume. Sese a împărtășit atunci susținătorilor prima imagine din sala de maternitate, acoperind cu un emoticon chipul nou-născutei.

Acum, se bucură de cea mai frumoasă periodă a vieții lor. Rodul dragostei lor, o fetiță drăgălasă pe nume Hurrem, le umple viața de bucurie. Chiar dacă nu își doresc încă să dezvăluie chipul micuței, care abia are 14 săptămâni, nu se feresc să o fotografieze și să împărătșeacă oamrnilor care le urmăresc activitatea imagini cu micuța.

Giovana mai susținut faptul că fetița lor seamănă foarte mult cu tatăl, moștenind o mare parte a trăsăturilor de la el: „Fetița seamănă cu Sese, cu tata. E fata lui tata. Eu sper că o să ia și ceva de la mine. (...) Mănâncă din 3 în 3 ore, dacă ea nu se trezește eu nu o trezesc. E zodia Gemeni.”, a mai spus ea la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars.

De ce nu a putut participa Sese la momentul nașterii fetiței sale

În urmă cu puțin timp, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa au vorbit în emisiunea lui Dan Capatos despre micuța lor. Cu zâmbetul pe buze, Sese și Giovana au povestit despre minunea vieții lor.

De asemenea, apariția lor televizată a înduioșat inimile telespectatorilor. Întrebați despre nașterea fiicei lor, cei doi nu au ezitat să ofere informații. Tânăra a mărturisit faptul că fetița ei a obținut nota 9 din partea medicilor deoarece nu a făcut prea multă gălăgie la naștere.

„Am trecut printr-un amalgam de emoții, am avut tot felul de momente. Am născut natural, bebelușul a avut 3 kilogram, a luat nota 9. Nu a plâns. Nu e plângăcioasă, nu prea plânge. E foarte cuminte. Sese mă ajută, e mereu lângă mine și o să fie în continuare.”, a mărturisit Giovana la Antena Stars.

În plus, Sese a scos la iveală motivul pentru care nu a asistat la marele moment: „Nu am putut să asist la naștere, doar la privat se poate face asta. Eu am stat acasă și am pregătit casa pentru ele, tot. Am avut noroc că am putut să o văd după ce a născut. Vă dați seama că m-am dus fuga, așteptam telefonul ăla.”

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, prima apariție televizată după ce au devenit părinți. Cât s-a îngrășat tânăra în sarcină

Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Maria a plâns în hohote după intervenția mamei sale. Tânăra a vorbit și cu sora ei... Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Simona și Andrei, în tandrețuri. Cum au fost surprinși de camere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x