Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese au împărtășit imagini cu fiica lor în timp ce o plimbă în cărucior

Giovanna și Sese au devenit părinții unei fetițe la finalul lunii mai. La doar un an de la căsătoria în casa Mireasa și de la adjudecarea premiului de 40.000 de euro, aceștia au fost binecuvântați cu un copil. Primul portret de familie cu fetița celor doi.

imagine cu Giovana și Sese la MIreasa Galerie
Giovana și Sese au împărtășit imagini cu fiica lor în timp ce o plimbă în cărucior | Mireasa

Giovana și Sese au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul 4 Mireasa. Cei doi s-au bucurat să-și strângă în brațe pentru prima dată fetița, pe data de 22 mai, când micuța celor doi a venit pe lume. Sese a împărtășit atunci susținătorilor prima imagine din sala de maternitate, acoperind cu un emoticon chipul nou-născutei.

Cei doi au acordat și primul interviu după venirea pe lume a bebelușului, în care și-au exprimat împlinirea pe care o simt unul în brațele celuilalt, după ce și-au unit destinele și formează oficial o familie.

Sese publică o imagine cu fetița lor în cărucior. Cei doi părinți au ieșit la plimbare

Povestea lor de dragoste continuă dincolo de luminile reflectoarelor, însă în contact cu oamenii care i-au apreciat și i-au susținut. Cei doi au ales să meargă unul lângă celălalt pe cărarea iubirii, după ce, în Finala show-ului matrimonial ei au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

Acum, se bucură de cea mai frumoasă periodă a vieții lor. Rodul dragostei lor, o fetiță drăgălasă pe nume Hurrem, le umple viața de bucurie. Chiar dacă nu își doresc încă să dezvăluie chipul micuței, care abia are 14 săptămâni, nu se feresc să o fotografieze și să împărătșeacă oamrnilor care le urmăresc activitatea imagini cu micuța.

Giovana mai susținut faptul că fetița lor seamănă foarte mult cu tatăl, moștenind o mare parte a trăsăturilor de la el: „Fetița seamănă cu Sese, cu tata. E fata lui tata. Eu sper că o să ia și ceva de la mine. (...) Mănâncă din 3 în 3 ore, dacă ea nu se trezește eu nu o trezesc. E zodia Gemeni.”, a mai spus ea la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima apariție publică după ce au devenit părinți. Cum s-au fotografiat alături de micuța lor

De ce nu a putut participa Sese la momentul nașterii fetiței sale

În urmă cu puțin timp, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa au vorbit în emisiunea lui Dan Capatos despre micuța lor. Cu zâmbetul pe buze, Sese și Giovana au povestit despre minunea vieții lor.

De asemenea, apariția lor televizată a înduioșat inimile telespectatorilor. Întrebați despre nașterea fiicei lor, cei doi nu au ezitat să ofere informații. Tânăra a mărturisit faptul că fetița ei a obținut nota 9 din partea medicilor deoarece nu a făcut prea multă gălăgie la naștere.

„Am trecut printr-un amalgam de emoții, am avut tot felul de momente. Am născut natural, bebelușul a avut 3 kilogram, a luat nota 9. Nu a plâns. Nu e plângăcioasă, nu prea plânge. E foarte cuminte. Sese mă ajută, e mereu lângă mine și o să fie în continuare.”, a mărturisit Giovana la Antena Stars.

În plus, Sese a scos la iveală motivul pentru care nu a asistat la marele moment: „Nu am putut să asist la naștere, doar la privat se poate face asta. Eu am stat acasă și am pregătit casa pentru ele, tot. Am avut noroc că am putut să o văd după ce a născut. Vă dați seama că m-am dus fuga, așteptam telefonul ăla.”

Citește și: Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului său

Mireasa sezon 5. Alina și Valentin vor deveni părinți. Cei doi au confirmat vestea... Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Voturile din gală au stârnit supărări atât pentru mame cât și pentru tineri. Ce conflicte...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x