Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Sese și Giovana și-au botezat fiica. Cum au apărut alături de Sabrina și Perneș

Sese și Giovana, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiica. Perneș, colegul lor de emisiune, a publicat o imagine înduioșătoare pe rețelele sociale. Iată cum au fost surprinși aceștia.

Colaj cu Giovana, Sese, Perneș și Sabrina în Finala Mireasa sezonul 5 Galerie
Sese și Giovana, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiica | Antena 1

Sese și Giovana se bucură din plin de experiența pe care o trăiesc de când a venit fiica lor pe lumea. Fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa a născut la sfârșit lunii mai 2023 o fetiță perfect sănătoasă.

Aceștia sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, motiv pentru care nu mai sunt activi în mediul online. Cei doi preferă să țină momentele speciale doar pentru ei și persoanele dragi lor.

Chiar dacă nu au dat se veste că urmează să facă botezul micuței lor, Perneș a publicat o imagine înduioșătoare de la evenimentul discret. Fotografia a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor.

Cum au fost surprinși Sese, Giovana și fiica lor alături de Perneș, Sabrina și de doamna Eleonora la botez

Se pare că Sese și Giovana au ținut legătura cu foștii lor colegi de emisiune, Perneș și Sabrina, după Finala sezonului 5 Mireasa. Mai mult, cei doi i-a invitat la botezul fiicei lor, care a avut loc vineri, 8 septembrie 2023.

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial au radiat de fericire la marele eveniment. Tânăra mămică a îmbrăcat o rochie galbenă care i-a scos în evidență superbele trăsături ale feței. Nici Sese nu s-a lăsat mai prejos. Acesta s-a asortat cu soția și fiica lui, purtând un costum galben.

Micuța Hurrem a întors toate privirile cu frumusețea ei. Din imagine se poate observa că fetița seamănă foarte bine cu tatăl ei.

Citește și: Giovana de la Mireasa și-a ales o carieră nouă în care profesează. Ce meserie va avea și în ce domeniu a primit o certificare

De asemenea, un alt detaliu nu a fost trecut cu vederea de prietenii virtuali la postarea lui Perneș de pe contul de Instagram. Toți au reacționat când i-au văzut burtica Sabrinei, spunând că este însărcinată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așadar, reacțiile susținătorilor nu au întârziat să apară.

„Sabrina mi se pare că are un pic de burtică ascunsă 🙈”, „Mi se pare mie sau Sabrina e însărcinată?😘”, „Multă fericire și bună înțelegere tuturor! ❤️”, „Să vă trăiască! Ce frumos ați păstrat prieteniile! Sunteți minunați! ❤️” sau „Sunteți minunați. ❤️❤️ Creștere binecuvântată micuței ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ce semnificație are numele Hurrem, ales de Giovana și de Sese pentru fiica lor

Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa au ales un nume deosebit pentru fiica lor, însă puțini sunt cei care știu ce semnificație are, de fapt. Aceștia și-au dorit ca pe micuță să o cheme Hurrem Selina.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cât a crescut fiica Giovanei și a lui Sese. Fosta concurentă a publicat o imagine adorabilă cu Selina

Fosta concurentă a show-ului matrimonial a ales un prenume turcesc pentru fetița lor, pentru că se uita la un serial turcesc în urmă cu câțiva ani și i-a plăcut foarte mult acel nume.

Hurrem a fost soția sultanului Otoman, Suleiman Legiuitorul. Hürrem înseamnă în limba turcă „nostimă, veselă” și i s-a spus astfel datorită simțului umorului care o făcea atrăgătoare. Numele de Selina, al doilea prenume al fiicei Giovanei, este de origine greacă și înseamnă lună.

Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Cine este Bia, noua concurentă. Cu ce gânduri a intrat în competiție... Hatice de la Mireasa sezon 7 s-a lăsat filmată din cel mai provocator unghi. Ipostaza pe care doar Mihai ar trebui să o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x