Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Sese și-a scos fiica la „joacă”. Cum a fost pozată micuța în brațele tatălui ei

Sese, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a bucurat inimile susținătorilor cu încă o poză adorabilă în care apare alături de fiica lui. Se pare că tânărul a scos-o pe micuță să se „joace” într-un loc în care poate admira și porumbeii.

Colaj cu Sese de la Mireasa sezonul 5 în două ipostaze diferite Galerie
Sese, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a bucurat inimile susținătorilor cu încă o poză adorabilă în care apare alături de fiica lui | Antena 1

Oamenii din mediul online au fost luați prin surprindere de noua fotografie pe care Sese, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a publicat-o pe contul de Instagram. Tânărul s-a lăsat pozat într-o ipostază adorabilă alături de fetița lui, iar apoi a încărcat imaginea pe rețelele sociale.

Soțul Giovanei radiază de fericire de când a devenit tătic. Partenera acestuia a adus pe lume o minunăție de fată la finalul lunii mai 2023. Nașterea Selinei a adus armonie și bucurie în casa celor doi.

Înaintea sărbătorilor de iarnă, Sese și partenera lui au apărut pe micile ecrane ale publicului pentru a da o veste neașteptată. Se pare că foștii concurenți ai show-ului matrimonial vor mai avea un copil.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Alina a născut. Prima imagine cu bebelușul ei și al lui Valentin. Ce a transmis proaspătul tătic

Câștigătorii sezonului 5 Mireasa nu au oferit prea multe detalii despre noul membru al familiei, însă nu au putut ține ascunsă sarcina prea mult timp de susținătorii lor. Aceștia nu au uitat de oamenii care i-au apreciat și susținut în emisiune, fapt pentru care îi țin la curent cu cele mai importante evenimente din viața lor pe contul de Instagram.

„Vrem să vă spunem că lui Hyurem nu îi place să stea singură și va veni o surioară sau un frățior. Sincer, îmi doream băiat. Dar acum, parcă tot aș vrea o fetiță. M-am obișnuit așa, e altfel.”, a mărturisit Giovana la Miraesa - Capriciile Iubirii.

„Tot fetiță. Eu mi-am dorit primul copil să fie fetiță. Găsim nume, important e să fie sănătate”, a completat-o soțul ei.

Cum au fost surprinși Sese, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, și fiica lui la joacă

Nu mai reprezintă un secret faptul că Sese este „topit” după fiica lui. Micuța nu simte lipsa părinților pentru că are mereu părinții aproape. Cei doi petrec mult timp alături de fetița lor, iar drept dovadă stau postările din mediul online.

Recent, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa a captat atenția prietenilor virtuali cu o nouă imagine în care apare Hyurem Selina. Sese este tare mândră de micuța lui, care a moștenit cele mai multe trăsături de la el.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Andreea dă explicații după ce Madi a acuzat-o că e îndrăgostită de Marius, pe care l-ar cunoaște de doi ani

Tânărul s-a lăsat pozat în timp ce își ținea fetița în brațe și o privea cu multă dragoste în timp ce se „mergea” printre porumbei. Fiica Giovanei și a lui Sese a cucerit rapid atenția internauților cu frumusețea deosebită.

Hyurem Selina a fost surprinsă în timp ce se distra de minune sub privira vigilentă a tatăl ei. De asemenea, se pare că Sese profită de fiecare clipă pe care o trăiește alături de fetița lui. Tânărul nu vrea să rateze niciun moment important din viața micuței.

Mireasa: Confesiuni. Andreea dă explicații după ce Madi a acuzat-o că e îndrăgostită de Marius, pe care l-ar cunoaște de... Un fost concurent Mireasa și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a arătat momentul logodnei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x