Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana de la Mireasa, în lenjerie intimă la brațul unui bărbat misterios, după despărțirea de Andrei

Yana a bifat o apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare alături de un bărbat misterios. Fosta concurentă de la Mireasa s-a afișat la brațul acestuia la scurt timp după despărțirea de Andrei.

imagine cu Yana si Andrei de la Mireasa sezonul 5, pe canapea rosie Galerie
Yana de la Mireasa, în lenjerie intima la bratul unui bărbat misterios, după despărțirea de Andrei. | Antena 1

Yana a lăsat în spate relația cu Andrei și este preocupată de dezvoltarea sa profesională. Fosta concurentă de la Mireasa a participat la un eveniment privat unde a defilat într-un costum format din două piese de lenjerie, însă la brațul unui alt model.

Imaginea publicată de tânără pe rețelele de socializare a făcut furori și a ridicat, de asemenea, semne de întrebare celor care îi urmăresc activitatea.

Yana publică o imagine în lenjerie. Fosta concurentă de la Mireasa a defilat ca un model la brațul unui domn misterios

Yana este pasionată de modelling și nu și-a ascuns niciodată această plăcere, ba chiar și-a demonstrat calitățile chiar în casa Mireasa, atunci când i-a făcut fostului ei partener un dans special la braă. Deși s-a lovit și atunci de criticile mamelor din casă, ea continuă să facă ceea ce îi aduce plăcere și să se bucure de oportunitatea de a fi model pentru articolele de lenjerie intimă, cel puțin asta putem înțelege din imaginea postată de tânără.

Spațiul unde a defilat arată ca o locație selectă unde a fost organizat un eveniment tematic. Yana poartă pe chip o mască din dantelă în jurul ochilor și este îmbrăcată cu un sacou lung elegant. Apariția sa nu a putut fi trecută cu vederea de cei care au observat din prima prezența unui bărbat la brațul tinerei.

Ea a lăsat și un mesaj scris pe fotografie: "Ce norocos va fi bărbatul meu", a scris tânăra.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana, apariție de senzație în costum de baie. Ce imagine sexy a publicat, după despărțirea de Andrei

La începutul anului, Yana și-a anunțat susținătorii că și-a făcut cont pe o platformă de adulți. De asemenea, aceasta a pus și câteva imagini cu ea în ipostaze senzuale. Cei care vor să o vadă altfel decât pe clasicele rețele de socilizare, trebuie să plătească o anumită sumă. Ea s-a lovit de critic și atunci, dar a venit cu un răspuns ferm:

„Tristețea mare. Doamnelor/ Domnilor/ fete și băieți... nu este nevoie să mă anunțați că nu mă mai urmăriți, eu nu țin pe nimeni cu forța. Chiar vă rog din suflet să plecați de pe pagina mea, cei care nu rezonează cu mine”, a scris ea pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Yana, răsfățată cu flori după ce a anunțat că ea și Andrei nu mai sunt împreună. Ce mesaj a postat

Yana anunța la scurt timp după ieșirea din competiție că relația cu Andrei a ajuns la capăt de drum: „Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce a postat Yana după ce a anunțat despărțirea de Andrei: „Iubirea mea”

Mireasa, sezon 7. De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Paula Chirilă îi ține locul... Mireasa, sezon 7. Ce a spus Daiana despre gestul de a o îmbrățișa pe Irina, în contextul conflictului cu doamna Loredana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x