Antena Căutare

Yana, răsfățată cu flori după ce a anunțat că ea și Andrei nu mai sunt împreună. Ce mesaj a postat

După ce a publicat convorbiri cu Andrei, în care acesta folosește cuvinte care nu-i fac cinste, Yana s-a pozat cu un buchet de flori și a notat ”Iubiți, respectați și alintați femeile”.

colaj foto cu yana si andrei de la mireasa Galerie
Cum s-a fotografiat Yana la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Andrei. Tânăra a primit un buchet imens de flori | Antena 1/Instagram

În apartamentul său din Chișinău, Yana s-a pozat cu un buchet imens de flori. Tânăra a făcut publică imaginea la scurt timp după ce a anunțat că ea și Andrei nu mai formează un cuplu.

Despărțirea pare că a fost una cu scandal, căci Yana a publicat niște conversații care nu-i fac cinste. Tânărul o jignea și fosta concurentă de la Mireasa sezon 5 a făcut capturi la conversație, ca ulterior să le folosească pentru a anunța finalul poveștii lor de iubire.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce a postat Yana după ce a anunțat despărțirea de Andrei: „Iubirea mea”

Yana, răsfățată cu flori după ce a anunțat că ea și Andrei nu mai sunt împreună. Cum s-a pozat tânăra

Încă de la începutul poveștii lor de iubire, între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi, cu multe despărțiri, dar și multă pasiune. Se pare că lucrurile au continuat așa și în afara casei Mireasa, căci de-a lungul timpului, ei au anunțat, nu o dată, că au ales să meargă pe căi separate.

Iată că de această dată, ruptura pare definitivă. După ce și-a ironzat fostul partener pentru limbajul folosit la adresa ei, Yana a postat o imagine care conține și un mesaj cu subînțeles pentru Andrei.

”Iubiți, respectați și alintați femeile”, a notat ea la o imagine care o arată pe holul apartamentului său din Chișinău, cu un buchet uriaș de flori în mâini.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună.

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mama lui Roberto, prima reacție după declarațiile lui Carmen, femeia care susține că are un copil cu concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x