Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana, mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în show-ul matrimonial. Ce a transmis în online

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în casa show-ului matrimonial. Iată ce a publicat tânăra pe contul de Instagram.

Colaj cu Yana și Andrei la Mireasa, în trei ipostaze diferite Galerie
Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în casa show-ului matrimonial | Antena 1

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, și-a surprins susținătorii cu un nou mesaj neașteptat pe contul de Instagram. De data aceasta, tânăra le-a transmis o urare celor care i-au fost colegi în casa show-ului matrimonial.

Postarea a atras atenția oamenilor din mediul online, mai ales că aceasta a fost făcută la scurt timp de la despărțirea de Andrei. Pentru că este foarte activă pe rețelele sociale, Yana nu a ezitat să împărtășească cu urmăritorii săi un detaliu care pare să o deranjeze.

Yana, mesaj în mediul online pentru colegii sezonului 5 Mireasa

Fosta parteneră a lui Andrei a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește părerea ei despre oamenii alături de care a stat o perioadă în casa Mireasa. De curând, tânăra a răbufnit pe contul de Instagram în ceea ce privește acest subiect.

Yana a publicat un filmuleț cu Dani, fostul concurent al show-ului matrimonial, prin intermediul unui InsaStory. Mai mult decât atât, Yana a folosit și o descriere ce a pus pe gânduri susținătorii.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana, cea mai îndrăzneață imagine de până acum. Cum s-a pozat pe internet fosta concurentă

„Psihologie, fain a fost, mulțumesc pentru tot. În rest, sănătate și succes vă doresc tuturor „colegilor” de casă”, a scris aceasta pe Instagram.

Un lucru este cert, experiența din casa Mireasa a fost una plăcută și unică pentru Yana, chiar dacă nu a avut o relație atât de bună cu toți colegii săi.

Yana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei în sezonul 5 Mireasa

Yana se numără printre cele mai curtate concurentele ale sezonului 5 Mireasa. Tânăra a impresionat băieții cu frumusețea sa deosebită, accentul plăcut și gândirea matură, motiv pentru care avansurile acestora nu au întârziat să apară.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Printre cei care și-au dorit să o cunoască pe superba brunetă se numără Dani, Perneș și Andrei, însă unul singur a putut să o cucerească. Yana a fost atrasă încă din prima clipă de fiul doamnei Mioara, chiar dacă s-a lăsat mai greu dusă de val.

După multe încercări ale concurentului, tânăra a acceptat să formeze un cuplu cu acesta. Cei doi au trecut prin multe situații plăcute, dar și dificile în casa show-ului matrimonial. Mai mult decât atât, aceștia nu s-au putut căsători în Marea Finală a sezonului 5 pentru că Yana a fost nevoită să se întoarcă de urgență în Moldova.

În ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul emisiunii, Andrei și Yana și-au continuat frumoasa poveste de dragoste acasă. Deși părea că lucrurile funcționează foarte bine în relația lor, tânăra a anunțat despărțirea de partenerul său pe rețelele sociale.

Mesajul acesteia a fost unul destul de dur și direct. „Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Mireasa sezon 7. Părinții Andreei au venit să discute despre situația dintre fată și Ionuț. Ce sfaturi i-au dat... Mireasa sezon 7, 9 februarie 2023. Sora Cătălinei și-a spus părerea despre Vlad. Reacția concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x