Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 30 august 2022. Denisa Dumitru și George Ciubotaru au ieșit la date. Ce au spus despre o posibilă cunoaștere

Deși George Ciubotaru a venit cu o serie de idei clare în legătură cu partenera pe care și-ar dori-o, Denisa Dumitru a reușit să îl facă să se răsgândească.

Mireasa Sezonul 6, 30 august 2022. Denisa Dumitru și George Ciubotaru au ieșit la date. Ce au spus despre o posibilă cunoaștere Galerie
Deși George Ciubotaru a venit cu o serie de idei clare în legătură cu partenera pe care și-ar dori-o, Denisa Dumitru a reușit să îl facă să se răsgândească. | Antena 1

Denisa Dumitru și George Ciubotaru sunt primii concurenți care au avut oportunitatea de a ieși la o întâlnire față în față. Ei s-au bucurat din plin de momentele petrecute împreună și deși din clip-urile de prezentare, nu ar fi părut că au multe lucruri în comun, realitatea este, de fapt, alta.

Concurenții de la Mireasa sezonul 6 au cutreierat străzile Istanbulului și s-au cunoscut mai bine.

Mireasa Sezonul 6, 30 august 2022. Denisa Dumitru și George Ciubotaru au ieșit la primul date. Ce a spus George după ce a aflat că Denisa a făcut videochat

Denisa și George s-au simțit foarte bine la date, un glumit și au făcut aluzii la un posibil viitor împreună. Cu toate că sunt foarte la început, amâdoi au dezvăluit că le-ar plăcea să se cunoască mai bine.

„Abia aștept să mă faci să râd”, a spus Denisa.

Concurenții de la Mireasa sezonul 6 și-au dat seama că au mai multe lucruri în comun decât se așteptau. „Este un băiat cu care am multe în comun”, a mai spus Denisa.

După câteva minute, ei au observat că nici măcar nu s-au atins de desertul de pe masă, atât de bine s-au simțit unul în compania celuilalt.

Ei au abordat și subiectul viitorului partener și ce și-ar dori unul de la celălalt.

„Nu mi-ar plăcea să fie violent. Nu mi-ar plăcea să țipe la mine”, a dezvăluit Denisa.

„Nu-mi plac femeile prea posesive. De exemplu, să fiu în oraș cu băieții și să mă sune din 5 în 5 minute”, a adăugat și George.

„Denisa este foarte simpatică și mi-aș dori să o cunosc mai bine”, a mai spus el.

Dacă la date-ul pe nevăzute, ea a vorbit fără reținere despre job-ul de videochat, la cea cu George a evitat subiectul. Concurentul de la Mireasa sezonul 6 a spus clar și răspicat că nu și-ar dori ca partenera lui să practice acest job, însă lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs.

„Recunosc că am spus asta, dar nu am avut contact până acum care să fi făcut, care să-mi placă la prima vedere și probabil îmi voi schimba părerea”, a spus el după ce Simona Gherghe i-a spus ce job a avut Denisa în trecut.

„Ea, de cele mai multe ori, e de acord cu alegerile mele și nu cred că ar avea ceva negativ de spus doar că probabil mi-ar atrage atenția”, a mai spus el despre mama lui.

În ceea ce o privește pe Denisa, ea și-a făcut o părere bună despre George și spune că ar vrea să mai aibă întâlniri cu el.

Ei sunt concurenţii sezonului 6 Mireasa. Show-ul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:0... Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Miruna și Valentin s-au văzut, după ce au avut un blind date. Ce și-au spus concurenț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x