Antena Căutare

Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Viorel a descoperit că Deni a vorbit cu un fost concurent din sezonul 5. Despre cine e vorba

La task-ul telefoanelor de vineri, 9 decembrie 2022, Viorel a descoperit că Deni a vorbit cu un fost concurent din sezonul 5. Hai să vezi ce imagini indecente a găsit concurenta în mobilul partenerului său.

Colaj cu Deni și Viorel la Mireasa Galerie
La task-ul telefoanelor de vineri, 9 decembrie 2022, Viorel a descoperit că Deni a vorbit cu un fost concurent din sezonul 5 | Antena 1

Task-ul telefoanelor de vineri, 9 decembrie 2022, a fost o adevărat provocare pentru concurenții sezonului 6 Mireasa. Aceștia au avut parte de surprize neașteptate în legătură cu partenerii lor de cuplu.

Printre cei care au așteptat cu nerăbdare să participe la acest task se numără Viorel și Deni. Deși au existat tot mai multe certuri și neînțelegeri între ei în ultima perioadă, concurenții nu au ezitat să controleze telefonul partenerului cu mare atenție.

„Văd și eu o conversație amoroasă?”, l-a întrebat tânăra pe concurent.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Izabela, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a lăsat filmată soția lui Blaze

Tânărul a ținut neapărat să evidențieze faptul că el preferă să vorbească la telefon, nu prin mesaje.

Viorel a descoperit că Deni a vorbit cu un fost concurent din sezonul 5 Mireasa. Cum a reacționat concurentul

În timp ce căuta detalii picante în telefonul partenerei sale, Viorel a dat peste o conversație neașteptată dintre Deni și un fost concurent al sezonului 5 Mireasa. Acesta l-a cunoscut imediat pe tânăra, motiv pentru care nu a ezitat să pună câteva întrebări.

„Ăsta a fost la Mireasa?”, a fost replica lui Viorel.

Răspunsul partenerei sale a fost unul afirmativ, lucru care i-a stârnit și mai tare curiozitatea. Concurentul sezonului 6 Mireasa și-a dorit să afle cum s-au cunoscut cei doi și care era scopul discuției dintre ei.

„Și de unde îți scrie? Cu ce ocazie, muncește aici? Vrea să te scoată afară?”, a mai întrebat tânărul.

„Probabil o fi vrut, dar e exclus!”, i-a răspuns Deni.

„Ai multe mesaje. Ce e în telefonul ăsta, iubire? Tu n-ai făcut nimic toată viața? Îți arăt eu viață când ieșim de aici”, a mai fost remarca lui Viorel.

Citește și: Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Tatăl Mirunei a intrat în direct. Ce mesaj a avut pentru fiica lui și Cosmin: „E victimă”

În cadrul emisiunii de vineri, 9 decembrie 2022, Simona Gherghe nu s-a putut abține și a întrebat-o pe tânără despre ce concurent Mireasa este vorba. Aceasta a mărturisit, fără ezitare, că a purtat o conversație cu Robert din sezonul 5, băiatul care a avut o scurtă relație cu Larisa.

„M-am întâlnit la cazare înainte să vin aici. Vorbeam cu oamenii de la cazare, iar domnii de acolo ne-au făcut cunoștință. Mi-a cerut Instagram-ul și i l-am dat”, a explicat concurenta.

De altfel, Viorel a ținut să evidențieze faptul că Robert a invitat-o pe Deni la un suc.

Ce a găsit Deni în telefonul lui Viorel

Deși a rămas surprinsă de ceea ce a găsit în telefonul partenerului său, Deni a susținut că se aștepta la mai multe din partea lui. Atenția tinerei a fost atrasă de câteva poze intime din mobilul lui Viorel.

Mai mult decât atât, concurenta a descoperit și câteva imagini cu fostele tânărului.

„Poți să te uiți la tot ce vrei, ăla sunt. Ghinion, că m-ai și luat!”, i-a spus Viorel.

„Ceva ai modificat, n-are cum. Mă așteptam un pic la mai mult. La conversații. Eu știam că l-a mine în telefon te plictisești”, a mai adăugat Deni.

„Erau multe în telefon, dar nu a dat de ele”, i-a spus concurentul Simonei Gherghe.

„Am intrat în conversații, nu am găsit nimic”, a mai evidențiat ea.

Mireasa sezonul 3. Izabela, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a lăsat filmată soția lui Blaze... Mireasa, sezon 5. Cum a apărut Perneș la scurt timp de la despărțirea de Sabrina. Susținătorii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x