Antena Căutare

Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Tatăl Mirunei a intrat în direct. Ce mesaj a avut pentru fiica lui și Cosmin: „E victimă”

Tatăl Mirunei a intervenit telefonic în ediția de vineri din Mireasa, de pe 9 decembrie 2022, pentru a-i transmite un mesaj fiicei sale, dar și lui Cosmin. Mai mult decât atât, bărbatul a „atacat-o” dur pe doamna Adriana.

Colaj cu Miruna, Cosmin și doamna Adriana Galerie
Tatăl Mirunei a intervenit telefonic în ediția de vineri din Mireasa, de pe 9 decembrie 2022, pentru a-i transmite un mesaj fiicei sale, dar și lui Cosmin | Antena 1

Miruna și Cosmin au avut parte de o surpriză în ediția de vineri din Mireasa, de pe 9 decembrie 2022. Tatăl concurentei a cerut să intre în direct pentru a discuta cu fiica lui înainte de a face marele pas în Finala sezonului 6 din show-ul matrimonial.

„În primul rând, prințeso liniștește-te! Nu am intrat pentru niciun fel de conflict, vreau să avem o ultimă discuție până la cel mai fericit moment din viața ta. O discuție ca între tată și fiică, că tu ești fata lui tata. (...) Nu mai lua decizii la supărare. Din ce văd eu, am experiență de viață, iar voi vă iubiți. Cosmin este victimă colaterală, nu trebuie să fie afectat. În al doilea rând, tu încă ești debusolată. Deși avem multe amintiri frumoase împreună noi trei, nu prea ai încredere în ce spunem noi. Noi vă încurajăm, asta ca să te liniștești tu! În schimb, vreau să te gândești cine din preajma ta te perturbă în situația asta.”, i-a transmis bărbatul.

Tatăl Mirunei a atacat-o dur pe doamna Adriana în ediția Mireasa de pe 9 decembrie 2022

Tatăl Mirunei a încercat să-i dea de înțeles fiicei sale că se lasă influențată de doamna Adriana: „O să își pun câteva întrebări la care vreau să te gândești: De ce tot timpul doamna Adriana e lângă voi? De ce a citit doamna Adriana scrisorile prima?”

Mai mult decât atât, replicile bărbatului au făcut-o pe doamna Adriana să se apere, după ce a fost atacată dur de către acesta.

Citește și: Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Care a fost primul lucru pe care Gabriela l-a făcut când a intrat în telefonul lui Valentin

„Nu intru în polemică, sunt un tip decent. Nu vreau să intrăm în discuții contradictorii. Vreau ca fiica mea să audă toate discuțiile care se poartă, nu vreau ca ea să aibă o părere greșită despre noi. Ne-am spus părerea, îi susținem. Eu caut deja pe site-uri să le închiriem garsonieră. Ne place de Cosmin, îl acceptă, dar ea e încă debusolată. Dacă doamna Adriana îi susține așa de mult să nu le mai facă rău. Hai să-i lăsăm să își trăiască viață, asta e părerea mea”, a mai zis tatăl Mirunei.

Miruna își dorește să facă marele pas alături de Cosmin

Miruna a ținut neapărat să își liniștească tatăl în ceea ce privește starea sa din emisiune. Aceasta a dezvăluit că relația cu partenerul său este din ce în ce mai puternică, motiv pentru care își dorește să facă pasul important alăuri de el în Marea Finala a show-ului matrimonial: „Tati, unele din chestiile pe care le-ați văzut nu sunt chiar așa. Probabil că ați văzut frânturi, atât pot să vă asigur. Adriana este lângă noi, nu vreau să aruncăm vina pe nimeni. Eu vă rog să nu mai aveți astfel de discuții cu familia lui Cosmin, important e că noi ne-am liniștit și că știm ce avem de făcut. Chestiile astea ne fac rău!”

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 6. Ce măsura a fost luată după ce Raluca și Alex nu au putut să facă task-ul telefoanelor

„Să știți că eu sunt foarte bine de când ne-am împăcat! E doar dorul de casă, mai e un pic și venim acasă. Urmează un pas pe care o să-l și fac, acum dacă ai intervenit telefonic, simt din tot sufletul să fac asta alături de el. Simt că ce s-a întâmplat aici ne-a apropiat.”, a mai zis ea.

Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Care a fost primul lucru pe care Gabriela l-a făcut când a intrat în telefonul lui ... Mireasa sezonul 3. Izabela, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a lăsat filmată soția lui Blaze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x