Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Izabela, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a lăsat filmată soția lui Blaze

Blaze, fostul concurent al sezonului 3 Mireasa, a publicat pe contul de Instagram primele imagini cu burtica de gravidă a soției sale. Izabela radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată.

Colaj cu Izabela și Blaze la Mireasa Galerie
Blaze, fostul concurent al sezonului 3 Mireasa, a publicat pe contul de Instagram primele imagini cu burtica de gravidă a soției sale | Antena 1

Blaze și Izabela, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa, sunt în culmea fericirii de când au aflat că o să devină părinți. Cei doi se bucură din plin de experiența pe care o trăiesc acum și de toate momentele frumoase petrecute împreună.

Vestea că urmează să aibă un copil a fost dată de ei, chiar pe rețelele sociale. Aceștia și-au anunțat susținătorii că de anul viitor nu vor mai fi doi, ci trei pentru că așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul lor.

Cum arată burtica de gravidă a Izabelei. Sarcina fostei concurente din sezonul 3 Mireasa este vizibilă

Izabela și Blaze sunt destul de activi în mediul online, unde își țin la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lor. Aceștia publică des videoclipuri sau poze în care sunt de nedespărțit.

Citește și: Mireasa sezon 3. Iza și Blaze urmează să devină părinți. Modul inedit în care au anunțat că vor avea un copil

De curând, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa și-a luat prins surprindere susținătorii cu un InsaStory adorabil în care apare soția lui. Mai mult decât atât, burtica de gravidă a tinerei nu a fost trecută cu vederea.

Izabela s-a lăsat surprinsă în timp ce își desfăcea sticla de suc. Aceasta a îmbrăcat o ținută care i-a scos în evidență burtica de gravidă. Sarcina fostei concurente din sezonul 3 Mireasa începe să se vadă din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Imaginile surprinse de Blaze au înduioșat inimile internauților. Un lucru este evident, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iar relația lor devine mai puternică în fiecare zi.

Cum au anunțat Izabela și Blaze că urmează să devină părinți

Foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa au luat decizia de a anunța sarcina prin intermediul unui videoclip. Vestea că cei doi urmează să devină părinți a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Știu că nu am mai postat de mult nimic împreună și voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nici o relație nu e perfectă și nici nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele, zvonurile din social media... Vrem să vă anunțăm că de anul următor vom fi trei pentru că suntem însărcinați”, a spus Izabela completată de Blaze.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum se înțelege acum Izabela cu părinții lui Blaze. Ce planuri au ce doi de viitor: „O să mergem”

Mai mult decât atât, sarcina a venit ca o surpriză plăcută și pentru fostul concurent Mireasa. Inițial, acesta a crezut că partenera lui i-a pregătit o farsă în timp ce se aflau la restaurant, însă lucrurile au stat cu totul diferit când a văzut testul pozitiv de sarcină.

„Așa se întâmplă dacă ne facem farse mereu😂🤭🥛+🍫=🧋❤️”, a scris Izabela în dreptul filmulețului pe care l-a făcut atunci când îi dădea vestea cea mare lui Blaze, vizibil amuzată și emoționată de situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Tatăl Mirunei a intrat în direct. Ce mesaj a avut pentru fiica lui și Cosmin: „E vi... Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Viorel a descoperit că Deni a vorbit cu un fost concurent din sezonul 5. Despre cin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x