Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Valentin după Finala show-ului matrimonial. Unde a plecat alături de Gabriela

La scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Valentin a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Iată ce veste au primit susținătorii lui.

Colaj cu Valentin și Gabriela Galerie
La scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Valentin a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale | Antena 1

Sezonul 6 Mireasa a ajuns la final vineri, 23 decembrie 2022. În Marea Finală a show-ului matrimonial, mai multe cupluri au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, ținând telespectatorii în suspans.

Publicul a avut la dispoziție o săptămână pentru a vota cuplul favorit. Așadar, cei care au avut cele mai multe voturi (35,87%) din partea oamenilor de acasă au fost Cosmin și Miruna, care au plecat acasă cu premiul în valoare de 40.000 euro.

Pe locul doi s-au situat Gabriela și Valentin cu 33,02% voturi, pe locul trei au fost Raluca și Alex cu 20,21%, pe locul patru s-au poziționat Roxana și Paul cu 8,19% voturi, în timp ce pe ultimul loc au fost Deni și Viorel.

Valentin, mesaj neașteptat la scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa

La scurt timp de la ieșirea din competiție, concurenții au primit toate lucrurile înapoi, inclusiv telefoanele. Valentin nu s-a putut abține și le-a transmis susținătorilor de pe Instagram un mesaj neașteptat, după Finala sezonului 6 Mireasa.

Concurentul show-ului matrimonial a venit cu o veste bună pentru oamenii din mediul online. Aceștia le-a mărturisit că va face un live alături de soția lui pentru a răspunde la toate curiozitățile prietenilor virtuali.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului

„Mulțumim din suflet tuturor oamenilor care au fost alături de noi pe parcursul emisiunii. Vă rămânem profund recunoscători și vom încerca să luăm legătura cu cât mai mulți dintre dumneavoastră. Vom face mâine un live și vom încerca să vorbim cu cât mai mulți oameni în parte. Vă dorim o seară frumoasă alături de cei dragi, noi avem un drum lung până la Sibiu”, a scris Valentin prin intermediul unui InstaStory.

Mai mult decât atât, Valentin le-a mai dezvăluit susținătorilor că prima călătorie alături de Gabriela este la Sibiu.

De asemenea, concurentul sezonului 6 Mireasa a mai publicat o fotografie cu soția lui din Finala show-ului matrimonial. Postarea lui a generat mai bine de 600 like-uri, dar și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin au spus ”DA”. Momentul emoționant când s-au cununat civil

„Alături de frumoasa mea soție! ❤️”, a scris Valentin la descrierea pozei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela i-a răspuns imediat soțului său la postare. Tânăra și-a exprimat sentimentele în văzul tuturor: „Te iubesc!”.

„Sunteți cei mai frumosi, demni și eleganți! Un final dezamăgitor. Casa de piatra! 🤍”, „Cei mai frumoși. 😍 Casă de piatră ❤️”, „Casă de piatră! Sunteți atât de frumoși!❤️” sau „Casă de piatră, multă iubire și înțelegere! Voi sunteți câștigătorii!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

În ciuda situațiilor dificile pe care le-au întâmpinat în ultimele zile din casa Mireasa, Valentin și Gabriela au luat decizia de a se căsători în Marea Finală a show-ului matrimonial, iar momentul a fost unul așteptat cu nerăbdare de către susținătorii lor.

Finala Mireasa sezon 6. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului... Mireasa, sezonul 6. Ce au publicat Miruna și Cosmin pe rețelele sociale, după ce au câștigat premiul cel mare: „Familia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x