Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce nemulțumiri are Raluca la adresa lui Alex. De la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi

Neînțelegerile au început să își facă apariție între Raluca și Alex. Concurenta a ținut să-i reproșeze câteva lucruri partenerului său. Hai să vezi ce nemulțumiri a avut tânăra la adresa iubitului ei.

Colaj cu Alex și Raluca la Mireasa Galerie
Neînțelegerile au început să își facă apariție între Raluca și Alex. | Antena 1

Între Alex și Raluca din sezonul 6 Mireasa s-a legat o frumoasă poveste de dragoste. Concurentul a intrat în casa show-ului matrimonial pentru a o cunoaște mai bine pe tânără, făcând toți mai mulți pași timizi către ea.

Relația dintre cei doi a început cu multe tachinări și gesturi mici. Deși părea „de piatră” la început, Raluca a ajuns să aibă sentimente pentru Alex. Așadar, se pare că tânărul a reușit să o cucerească pe concurentă cu gesturile sale mici de iubire.

La mai bine de o săptămână de când s-au declarat un cuplu, cei doi au întâmpinat primele probleme de comunicare în relația lor. Neînțelegerile și viitorul incert i-au adus pe Alex și Raluca pe calea divergențelor.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce spune Alex despre relația lui cu Raluca. Ce cuvinte frumoase a spus despre ea

„Mie îmi este teamă că ne facem atâtea planuri și când o să ajung cu hainele în poartă... bine că am mașina aici și unde mergem? Păi mergem la ai mei, dar poate ai mei au alte planuri”, i-a reproșat concurenta lui Alex.

„Dar de ce vezi lucrurile în felul ăsta? Pui problema că ies de aici și mă bazez pe tine. Îmi pare rău uneori că zic lucrurile în felul ăsta. Înțeleg ce zici, dar îmi pare rău că le simt!”, i-a răspuns concurentul.

„Nu mai țipa! Vorbești prea tare”, a mai adăugat tânăra.

Raluca s-a arătat nemulțumită de vestimentația lui Alex. Ce discuție au surprins camerele din casa Mireasa între ei doi

Raluca a ținut să își exprime nemulțumirile fața de vestimentația iubitul său. Camerele de filmat din casa Mireasa au surprins o reacție total neașteptată a concurentei, în timp ce Alex îi arăta garderoba lui.

Tânăra a ținut neapărat să-i spună partenerului ei că nu-i plac unele haine pe care acesta le poartă.

„Nu îmi place deloc cămașa asta, îți e și mică. (...) Prefer să te vadă în blugi ăștia albi decât în mulăciunile din alea. Mor să văd bărbați în blugi mai mulați decât ai mei. Să îmi arăți blugi, iar eu îți dau câte o cămașă pentru fiecare. Atunci o să te îmbraci așa frumos, ca un bărbat, elegant cât de cât. Nu numai cu rupturi din astea”, i-a zis Raluca iubitului său, vizibil deranjată de vestimentația lui.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Ce au spus Raluca și Alex după ce au vorbit cu mamele lor

Alex a ținut cont de sfaturile pe care le-a primit din partea iubitei sale. Mai mult decât atât, concurentul i-a dezvăluit partenerei sale că nu va mai purta haine care nu-i plac acesteia.

„Lăsând gluma la o parte, e evident că mie îmi plac hainele. Nu e vorba de ieftine sau scumpe, ci contează cum le porți. Dacă bărbatul de lângă mine nu mă fascinează și din punctul ăsta de vedere, încep problemele să apară. Eu mă cunosc, mai ales că sunt mereu fashion”, a mai adăugat concurenta.

„Nu blugi rupți, zici că mă întorci în liceu!”, i-a mai reproșat Raluca.

Mireasa, sezonul 6. Cum a fost surprinsă Deni, după eliminarea lui Sebaidin. Ce a spus Ada despre plecarea concurentului... Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat în aeroport și ce destinație au ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x