Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Alex și Raluca formează un cuplu. Momentul special în care s-au sărutat - VIDEO

Alex și Raluca formează cel mai recent cuplu din casa Mireasa sezon 6. Cei doi s-au sărutat la petrecerea de sâmbătă, după ce tânărul a pregătit un moment special pentru cea de care este îndrăgostit.

colaj de imagini cu alex si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Alex și Raluca formează cel mai recent cuplu din casa Mireasa sezon 6. Cei doi s-au sărutat la petrecerea de sâmbătă, după ce tânărul a pregătit un moment special pentru cea de care este îndrăgostit. | Antena 1

În timpul petrecerii de sâmbătă, Alex a mai făcut un pas către Raluca. Cu ajutorul staff-ului, acesta a pregătit melodia preferată a tinerei și a cântat-o în mijlocul livingului.

După ce a invitat-o să îi fie alături, martoră la propriul concert dedicat ei, Alex a luat-o în brațe și a sărutat-o.

Tânăra i-a răspuns la sărut și toata casa Mireasa sezon 6 a aplaudat.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Miruna a vrut să se despartă de Cosmin. Băiatul a plâns

Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6 formează un cuplu

”Sunt foarte fericit. Cred că se vede...”, a spus Alex când erau pe terasă. ”Da”, au spus cei doi la unison când Simona Gherghe i-a întrebat dacă formează un cuplu.

”S-a văzut cum mă simt, sunt foarte emoționat. Sunt fericit, m-am relaxat foarte mult, lucru pe care l-a notat și Raluca. Am avut foarte multe emoții în seara aia. Am avut un mare ajutor din partea echipei Mireasa, m-am gândit să-i dedic o piesă. Am vrut să-i cânt melodia preferată, să fie ceva special doar pentru ea.”, a afirmat Alex.

”A fost singurul moment în care m-am simțit emoționată de când sunt aici”, a spus și Raluca. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Inga, amețită la petrecere, s-a sărutat cu Andrei. Cum explică comportamentul său

Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Inga, amețită la petrecere, s-a sărutat cu Andrei. Cum explică comportamentul său... Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Paul a locuit cu fosta iubită a lui Sebaidin: ”A stat 3 luni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x