Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Miruna, după divorțul de Cosmin: „Liniștea vindecă orice!”

Miruna, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a oferit detalii neașteptate despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după divorțul de Cosmin. Imaginile pe care le-a publicat a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor.

Colaj cu Miruna și Cosmin în sezonul 6 Mireasa Galerie
Miruna, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a oferit detalii neașteptate despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după divorțul de Cosmin | Antena 1

Miruna, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o postare complet uluitoare. Se pare că tânăra s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, după divorțul de Cosmin.

Deși a preferat să stea cât mai departe de mediul online în perioada despărțiri de fostul soț, stresul și-a pus rapid amprenta asupra sănătății sale fizice și psihice. Miruna a susținut că s-a luptat și cu depresia în momentele respective.

După clipele dificile prin care a trecut, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa și-a făcut curaj și a dat cărțile pe față în mediul online. Aceasta s-a decis să arate tuturor impactul pe care l-au avut criticile oamenilor de pe rețelele sociale și despărțirea de Cosmin asupra ei.

Miruna din sezonul 6 Mireasa a trecut printr-o perioadă dificilă, după divorțul de Cosmin

Adevărul despre starea de sănătate a Mirunei de după divorțul de Cosmin a ieșit la suprafață tocmai acum. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa nu a oferit prea multe informații despre afecțiunea de care a suferit, însă imaginile pe care le-a publicat i-a îngrijoart pe susținători.

„Piciorul meu în perioada de după divorț când toți sfinții și deștepții din România îmi comentau și „cunoșteau” viața și alegeriile”, a scris ea pe InsaStory.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce reacții au avut Valentin și Miruna la scurt timp după apariția zvonului că formează un cuplu

„Cam așa arăta pentru mine stresul, lupta cu depresia, nervii și cea mai neagră perioadă a vieții mele, cea de după acea emisiune. Sănătatea psihică și liniștea vindecă orice, nu pastilele și cremele, cam asta e concluzia. Și totodată nu fiți afectați de ceea ce se vorbește.”, a mai adăugat ea.

Miruna a găsit vindecare prin liniște, stând cât mai departe de gurile rele și de luminile reflectoarelor, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Citește și: Miruna de la Mireasa, într-o nouă relație. S-a fotografiat alături de un bărbat misterios, după divorțul de Cosmin

„Piciorul meu în prezent, fără niciun tratament medicamentos”, a mai zis ea în dreptul unei poze cu piciorul său aproape vindecat.

Miruna și Cosmin s-au cunoscut în casa sezonului 6 Mireasa

Odată cu sosirea în casa sezonului 6 Mireasa, Miruna a intrat într-o cunoaștere cu cel care urma să-i devină soț în Marea Finală a show-ului matrimonial. Povestea lor de dragoste a întâmpinat perioade dificile, dar și clipe frumoase pe care nu le vor uita vreodată.

Deși au avut o mulțime de discuții în privința marelui pas din cadrul emisiunii, cei doi au hotărât să spună „DA” în fața ofițerului stării civile. Decizia lor i-a luat prin surprindere pe telespectatori.

La scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Cosmin și Miruna și-au anunțat susținătorii că nu mai formează un cuplu. Aceștia nu au dat prea multe informații despre motivul despărțirii.

De asemenea, fostul concurent al show-ului matrimonial și-a găsit fericirea în brațele altei femei după separarea de Miruna. În cele din urmă, tânărul a ajuns să se despărtă și de fosta lui iubită,, Andreea.

Mireasa, sezonul 6. Gabriela Pițigoiu, imagine rară alături de fratele ei. Cât de mult seamănă cei doi: „Mi-e foarte dor... Mireasa, sezonul 5. Cum s-au pozat Sese și Giovana la puțin timp de când au devenit părinți. Ce detaliu a atras atenția ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x