Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce reacții au avut Valentin și Miruna la scurt timp după apariția zvonului că formează un cuplu

Miruna și Valentin au reacționat după ce s-a zvonit că ar avea o relație. Amândoi au postat câte un mesaj după ce s-au viralizat imaginile ce par fi făcute în mașina fostului concurent.

colaj de imagini cu valentin si miruna de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna și Valentin au reacționat după ce s-a zvonit că ar avea o relație. Amândoi au postat câte un mesaj după ce s-au viralizat imaginile ce par fi făcute în mașina fostului concurent. | Antena 1

În cursul zilei de duminică, au început să circule două imagini cu Valentin și Miruna de la Mireasa sezon 6. Fanii emisiunii matrimoniale de la Antena 1 au observat că tetierele ce apar în ambele fotografii sunt la fel, semn că au fost amândoi în aceeași mașină.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Ce mamă a câștigat inelul soacrei. Au ieșit discuții după ce vitrina a fost spartă

Ce reacții au avut Valentin și Miruna la scurt timp după apariția zvonului că formează un cuplu

În timp ce Valentin i-a luat peste picior pe cei care au analizat imaginile, spunând ”Lăsați analiza pe tetiere că e târziu, mâine la muncă”, Miruna a ales să posteze un mesaj lung, din care nu lipseau ironiile la adresa celor care o critică.

”Voi chiar nu înțelegeți că emisiunea aia s-a terminat acum jumătate de an? Credeți că stă cineva să vă spună vouă cu cine e într-o relație sau dacă e? Sunt imună deja la mizeriile oamenilor care au urmărit și urmăresc în continuare acea emisiune. Public mai rău nu cred că există în altă parte și lipsit de creier. De râs nu suntem noi, cei care ne-am expus acolo cu bune și rele. De râs sunteți voi, oameni ”perfecți” care știți doar să comentați, să jigniți, să judecați ce ați auzit prin emisiune sau vedeți prin online. Nu trăiește nimeni cu nimeni încât să își permită să comenteze! Orice fac eu în viața mea, cu oricine sunt sau voi fi, nu voi da explicații. Am dat destul când eram obligată prin formatul emisiunii să fac asta. Ce se întâmplă acum în viața mea este fără camere. (...)

Nu voi sta nici să confirm anumite zvonuri, nici să mă omor pe online cu lumea pentru că spre deosebire de fanaticele Mireasa, chiar am lucruri de făcut cu viața mea. Îmi asum că sunt ”persoană publică”, să sunt discutată atât eu, cât și foștii mei colegi de emisiune, dar asta nu mă obligă la a comenta absolut niciun zvon. Mă amuz din umbră, mă bucur de atenția pe care mi-o acordă chiar și oamenii care nu mă plac, iar dacă voi avea vreodată ceva de declarat, de afișat, cu siguranță veți vedea aici absolut tot. Este singurul lucru pe care îl mai spun legat de tot ce se petrece în online cu orice subiect care face referi la mine”, a scris Miruna pe contul ei de Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie. Sunt sau nu un cuplu? Ce au răspuns

Reamintim că Miruna și Valentin sunt foști concurenți Mireasa. Ambii au participat în sezonul 6, iar în Marea Finală, fiecare a spus marele ”DA” cu altcineva la braț. Miruna s-a căsătorit cu tânărul Cosmin, cu care a și câștigat sezonul. Mariajul lor a ajuns rapid la final, după ce fata i-a fost infidelă.

Valentin s-a cununat civil cu Gabriela. Cuplul s-a clasat pe locul 2 în preferințele publicului. În februarie, ei anunțau că au stabilit data cununiei religioase, însă rapid a venit anunțul despărțirii. Cei doi așteaptă și un copil, deși sunt separați legal.

Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Ce mamă a câștigat inelul soacrei. Au ieșit discuții după ce vitrina a fost spartă... Mireasa sezon 7. Cu Beatrice în platou, Antonio a aflat ce crede mama Mariei despre sărutul lor. Maria s-a închinat când...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x