Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cum a apărut Valentin Harle pe Internet, după ce Gabriela Pițigoiu a plecat în vacanță. Ce imagine a publicat

Valentin Harle, fostul concurent din sezonul 6 Mireasa, s-a pozat într-o ipostază neașteptată după ce Gabriela Pițigoiu, fosta lui soție, a plecat într-o vacanță de neuitat. Iată cum arată acum tânărul.

Colaj cu Valentin și Gabriela în ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Valentin Harle, fostul concurent din sezonul 6 Mireasa, s-a pozat într-o ipostază neașteptată după ce Gabriela Pițigoiu, fosta lui soție, a plecat într-o vacanță de neuitat | Antena 1

Valentin Harle, fostul concurent din sezonul 6 Mireasa, s-a retras din mediul online în ultima perioadă. După despărțirea de Gabriela Pițigoiu, tânărul a preferat să stea cât mai departe de ochii curioșilor.

Deși se mândrește cu o comunitate impresionantă de prieteni virtuali, acesta preferă să fie rezervat în ceea ce privește viața personală. Valentin Harle a devenit cunoscut odată cu participarea în show-ul matrimonial Mireasa, unde și-a cunoscut fosta soție.

Tânărul a fost atras din prima clipă de Gabriela Pițigoiu. Povestea de iubire dintre cei doi a început timid, dar cu pași rapizi în cadrul competiției. Mai mult, puțini se așteptau ca foștii concurenți ai sezonului 6 să se căsătorească în Marea Finală a emisiunii.

Citește și: Cine este Valentin Harle de la Mireasa, sezonul 6. Tânărul este antrenor de fotbal pentru juniori și a avut un accident în trecut

Cei doi au avut parte de momente frumoase, dar și de clipe dificile în casa Mireasa. Nimic nu a stat în calea fericirii lor. Astfel, Valentin Harle și partenera lui au decis să facă marele pas după câteva luni de relație.

La scurt timp de la ieșirea din emisiune, tânărul și-a anunțat susținătorii că nu mai formează un cuplu cu Gabriela Pițigoiu. În plus, fostul concurent al show-ului matrimonial a dat vestea că așteaptă un copil cu aceasta, motiv pentru care relația dintre ei a rămas una bună.

Cum s-a pozat Valentin Harle de la Mireasa sezonul 6 în lift, după ce Gabriela Pițigoiu a plecat în vacanță

Recent, Gabriela Pițigoiu le-a transmis prietenilor săi virtuali prin intermediul unei poze că se află în vacanță. Tânăra însărcinată s-a lăsat pozată într-o ținută animal print care îi scotea în evidență superbele trăsături ale feței.

La puțin timp de la postarea ei, Valentin Harle s-a decis să își surprindă și el susținătorii cu o nouă fotografie. Acesta a fost surprins în lift, purtând haine care îi lasă la vedere brațele puternice și lucrate în sala de sport.

Fostul concurent al sezonului 6 Mireasa este aproape neschimbat din punct de vedere fizic, însă este vizibil faptul că a început să facă sport în mod regulat. Acesta a adoptat un stil de viață foarte sănătos, după ce a ieșit din competiția show-ului matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce reacții au avut Valentin și Miruna la scurt timp după apariția zvonului că formează un cuplu

Postarea tânărului a atras rapid privirile internauților, în mod special cele ale admiratoarelor sale de pe contul de Instagram. Un lucru este cert, Valentin Harle are foarte mare grijă de modul în care arată, iar drept dovadă stau pozele sale de pe Internet.

Mireasa sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au despărțit? Un indiciu i-a dat de gol pe cei doi. Ce se întâmplă în relația lor... Mireasa, sezon 7. În ce relație este acum Maria cu socrii săi. Gestul pe care fata l-a făcut pentru mama lui Antonio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x