Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Andrei Macovei are o nouă iubită după despărțirea de Simona. Cum arată Ana Maria

Andrei de la Mireasa sezonul 7 și-a refăcut viața după ce relația cu Simona a ajuns la final. Tânărul a postat deja imagini cu noua iubită.

Galerie
Andrei de la Mireasa sezonul 7 și-a refăcut viața după ce relația cu Simona a ajuns la final. Tânărul a postat deja imagini cu noua iubită. | Antena 1

Andrei de la Mireasa sezonul 7 are o nouă iubită. Fostul soț al Simonei s-a afișat cu Ana Maria, cu care este la Costinești.

Mireasa sezonul 7. Andrei Macovei are o nouă iubită după despărțirea de Simona. Cum arată Ana Maria

Andrei Macovei și-a oficializat noua relație. Fostul concurent de la Mireasa sezonul 7 s-a pozat la mare alături de noua sa parteneră.

Cei doi îndrăgostiți sunt în concediu pe litoralul românesc, la Costinești. În imagini, Andrei o ține în brațe pe iubita sa, Ana Maria.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra poartă un costum de baie din două piese, pe când el a ales pantaloni scurți într-o culoare îndrăzneață.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Andrei, replică pentru Hatice, după ce aceasta a vorbit despre despărțirea de Simona

În prima fotografie, Andrei o ține în brațe și o privește pe partenera sa, iar în a doua o sărută pasional. Ana Maria este șatenă și are ochii deschiși la culoare.

Reamintim că Andrei și Simona s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezonul 7. De ce s-au despărțit Andrei și Simona. Cum au ajuns la divorț: ”Mi-a fost rușine de familia ei”

Într-un live pe Tiktok, Andrei a dezvăluit care au fost motivele pentru care el și Simona s-au despărțit. Nu este vorba despre infidelitate, afirmă el.

”Amândoi am vrut divorț. Pur și simplu s-a întâmplat, ne-am despărțit și asta e. Am suferit un pic. Nu a mai mers, nu ne-am mai înțeles. Fiecare pe drumul lui și asta e. Am zis, fiecare om are principiile lui și atât pentru ea, cât și pentru mine, cred că ăsta a fost un motiv destul de bun să încheiem și asta e. Cu toate că respect, mi-a fost foarte rușine de familia ei și asta e.”, a spus Andrei.

Citește și: Cum arată acum Alexandra, după ce s-a vopsit blondă. Fosta iubită a lui Cosmin e logodită în prezent

Internauții s-au gândit că banii ar fi fost un motiv, iar fostul concurent de la Mireasa sezonul 7 a negat: ”Oricum avea bani, dar na”.

Andrei a afirmat că este foarte bine, s-a mutat în Iași și spune că el este cel care a inițiat separarea: ”Nu m-a înselat nimeni. Pur și simplu am încheiat-o eu. Nu era genul de persoană care să înșele. Pur și simplu am încheiat-o și asta e. Eu am ales chestia asta. Eu am lăsat-o pe ea, nu ea pe mine. Nu mă laud că am lăsat-o, dar de ce să stau cu o persoană care nu cred că era ok toată viața. Am pus în balanță anumite chestii și asta e.”

Andrei a încheiat prin a spune că o respectă pe Simona și a făcut apel să nu se vorbească urât despre ea.

Mireasa sezonul 9, 21 iunie 2024. Ce au transmis Iuliana și Vlad către fani prin Antena Play. Ce au ținut să precizeze î... Mireasa sezonul 9, 21 iunie 2024. De ce lipsește Simona Gherghe din platou în această ediție. Gabriela Cristea îi ține l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x