Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Ce au surprins camerele în casă, după marele scandal dintre Roberto, Antonio și Dani. Discuție neașteptată

Camerele au surprins o discuție neașteptată între trei concurenți din casa sezonului 7 Mireasa, după scandalul de proporții dintre Roberto, Antonio și Dani. Iată ce au vorbit aceștia despre evenimentul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Colaj cu Roberto, Mihai și hatice în casa Mireasa sezonul 7 Galerie
Camerele au surprins o discuție neașteptată între trei concurenți din casa sezonului 7 Mireasa, după scandalul de proporții dintre Roberto, Antonio și Dani | Antena 1

În emisia de pe 9 iunie 2023 din sezonul 7 Mireasa, Roberto, Antonio și Dani au încălcat grav regulamentul show-ului matrimonial. Concurenții s-au luat la ceartă și au „aruncat” cu replici dure. Toți din casă s-au mobilizat pentru a-i separa.

La scurt timp de la incidentul neașteptat, camerele de filmat au surprins o discuție complet uluitoare între protagonisul scandalului Robertă, dar și alți doi participanți. Hatice și Mihai au analizat situația în care se află colegul lor de competiție.

„Fiecare cu fiecare, o să se certe între ei. Nu o să se mai înțeleagă nimic”, i-a spus Mihai lui Roberto.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Simona a primit o scrisoare și flori: „Am fost un laș”. Expeditorul ar putea fi fostul iubit

„Să se certe ei singuri, eu răspund doar doameni Simona. Stăteam aici pe terasă și zicea Antonio: „Mă vede tata că mă cert cu Robero, ori care pe care, ori nu știu ce”. Tot la smardoială trage”, a răspuns tânărul implicat în marele scandal.

Ce s-a întâmplat între Hatice și doamna Loredana în timpul incidentului dintre Roberto, Antonio și Dani de la Mireasa sezonul 7

Hatice a intervenit în conversația lui Roberto cu Mihai pentru a le spune că în timpul scandalului ea și doamna Loredana s-au certat.

„Nu mai știu nimic de când am intrat aici. Abia aștept marea finală să-i aplaude pe alții când vor câștiga premiul. Trebuie să te gândești la parcursul emisiunii”, a mai adăugat Roberto despre conflict.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

„Eu dacă o săptămână dacă stăteam singură ieșeam pe poartă. Nu mai rezistam de atunci, dar să stau singură. Știi cum săream gardul ăla? Fără să-l ating”, a mai povestit concurenta.

„Am luat-o razna un pic! E greu”, a adăugat Roberto.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Simona a primit o scrisoare și flori: „Am fost un laș”. Expeditorul ar putea fi fostul iu... Mireasa sezonul 7. Antonio și Dani, discuție despre Roberto în urma scandalului uriaș. De ce s-a enervat Gabriela Criste...
Video Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Marti, 03.10.2023, 16:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Marti, 03.10.2023, 17:39
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon. Iată ce și-au spus.

Marti, 03.10.2023, 15:45
Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

Marti, 03.10.2023, 14:49
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Daniel de la Mireasa sezonul 8 a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu. Iată ce i-a transmis acesta.

Marti, 03.10.2023, 14:10
x