Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 9 iunie 2023!

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 9 iunie 2023! | Antena 1

După o gala tensionată, unde a existat și votare pentru eliminare, dar și anunțul unei sncțiuni ca urmare a încălcării de regulament, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea bătaie”

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 9 iunie 2023

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 9 iunie 2023!

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Loredana

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Simona

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Hatice

Fata Săptămânii este: Maria

Top 3 băieți: Dani

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește:

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Mihai

Băiatul Săptămânii este: Antonio

A fost pentru prima dată când Antonio a ieșit pe locul 1 în preferințele publicului telespectator. Totuși, imunitatea lui a fost ridicată, ca urmare a încălcării de regulament. De asemnea, au existat puține dăți când Simona a fost în top. Săptămâna trecută, Cătălina s-a aflat pe a treia poziție în clasamentul publicului.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu: „Are ceva personal cu noi”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Ce sancțiune au primit protagoniștii scandalului. Simona Gherghe a făcut anunțul... Mireasa, sezonul 3. Marian Pavel, apariție de senzație alături de noua iubită. Cum s-au prezentat cei doi la un evenimen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x