Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Declarația de dragoste pe care Maria i-a făcut-o lui Antonio a emoționat pe toată lumea. Unde se află cei doi

Antonio și Maria au o relație foarte apropiată chiar și după ce emisiunea Mireasa s-a încheiat. Aceștia se distrează de minune la mare, alături de rude și prieteni.

Mireasa sezonul 7. Declarația de dragoste pe care Maria i-a făcut-o lui Antonio a emoționat pe toată lumea. Unde se află cei doi Galerie
Mireasa sezonul 7. Declarația de dragoste pe care Maria i-a făcut-o lui Antonio a emoționat pe toată lumea. Unde se află cei doi | Antena 1

Maria a ținut să-i facă o declarație de dragoste emoționantă lui Antonio pe rețelele de socializare, iar fanii au putut vedea cât de fericiți sunt ei împreună și cât de mult se iubesc. Aceștia au publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

Maria, declarație de dragoste inedită pentru Antonio. Cât de mult se iubesc cei doi și unde se distrează împreună

Antonio și Maria se bucură de zilele cu soare, la mare, de unde au publicat mai multe imagini. Aceștia au o relație foarte apropiată și petrec foarte mult timp împreună, îndiferent dacă e virtual sau nu.

Maria a ținut să-i facă o declarație de dragoste foarte emoționantă, care cu siguranță i-a topit inima lui Antonio.

„Dragostea nu este un bărbat bogat și o femeie frumoasă. Dragostea este un bărbat cinstit și o femeie loială”, i-a scris Maria lui Antonio pe Instagram, în cadrul unei fotografii pe care ea a postat-o cu ei doi.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Maria și Antonio, prima apariție la TV în calitate de soț și soție. Ce vor face cu banii din premiu

Ce vor face Maria și Antonio cu banii din premiul cel mare câștigat la Mireasa, sezonul 7

Întrebați cum se înțeleg acum cu părinții lui, după ce aceștia s-au opus vehement relației lor și nici nu le-au fost alături în Marea Finală, băiatul a dezvăluit că au reușit să ajungă la un consens.

„Parcursul meu în această competiție a fost mai tumultos. Nu i-a plăcut nici de mine, nici relația noastră, după cum a văzut-o atunci la televizor. Acum e ok”, a spus Antonio.

Citește și: Ce schimbare de look neașteptată și-a făcut Antonio de la Mireasa și cum arată acum. Soția lui, Maria, a fost de acord cu aspectul

„Mâine o să mergem și la Constanța. Maria doar la telefon a vorbit cu ei. Am stat eu mai mult la ea și am fost într-un concediu la munte, dar mâine o să ajunem și la Constanța”, a fost anunțul făcut de acesta.

Câștigătorii Mireasa, sezonul 7 au vorbit și despre cum și-au petrecut primele zile în afara casei. Ei au povestit că imediat după finală a mers fiecare la el acasă, dar s-au revăzut a doua zi și au plecat împreună la munte, într-un sejur oferit chiar de fanii lor.

Maria a mărturisit că de când au ieșit, soțul ei a surprins-o cu comportamentul său, fiind chiar mult mai afectuos și grijului decât era înainte.

În completarea declarațiilor ei, Paula Chirilă a adăugat: „Vreau să vă spun că am surprins o chestie foarte drăguță la machiaj, Antonio nu știe că e văzut, dar eu sunt ca o soacra, și am văzut când a pupat-o drăgăstos pe Maria, i-a dat un pipic”.

Cei doi proaspăt soți au vorbit și despre planurile de viitor. Deși plănuiesc să plece și în Anglia, pentru o perioadă vor să rămână în țară. Mai mult, Antonio a dezvăluit că și-ar dori să activeze în mediul online.

Întrebați ce vor face cu banii, ei au răspuns: „Ne gândim la un apartament sau o casă, dar dacă este posibil de o afacere sau ceva pe viitor, așteptăm să vedem”.

Alina și Valentin de la Mireasa, noi detalii despre sarcină. În câte luni este gravidă aceasta și cum arată burtica ei... Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Roxana și Paul s-au împăcat. Ce i-a dat de gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x