Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Maria și Antonio, prima apariție la TV în calitate de soț și soție. Ce vor face cu banii din premiu

Maria și Antonio, câștigătorii Mireasa, sezonul 7 au fost prezenți în platoul Xtra Night Show. Cei doi soți au vorbit despre relația pe care o au acum cu părinții băiatului, dar și ce planuri au cu banii din premiu.

colaj foto maria si antonio castigatorii mireasa sezonul 7 Galerie
Mireasa, sezonul 7. Maria și Antonio, prima apariție la TV în calitate de soț și soție. Ce vor face cu banii din premiu | Antena 1

La doar 11 zile după ce au părăsit casa Mireasa ca soț și soție, Maria și Antonio au bifat prima apariție la TV cu noul statut. Invitați în platoul XNS de la Antena Star, ei au vorbit deschis despre planurile de viitor, dar au povestit și cum și-au petrecut primele zile după ce au fost marii câștigători Mireasa sezonul 7.

Ce vor face Maria și Antonio cu banii din premiul cel mare câștigat la Mireasa, sezonul 7

Întrebați cum se înțeleg acum cu părinții lui, după ce aceștia s-au opus vehement relației lor și nici nu le-au fost alături în Marea Finală, băiatul a dezvăluit că au reușit să ajungă la un consens.

„Parcursul meu în această competiție a fost mai tumultos. Nu i-a plăcut nici de mine, nici relația noastră, după cum a văzut-o atunci la televizor. Acum e ok”, a spus Antonio.

„Mâine o să mergem și la Constanța. Maria doar la telefon a vorbit cu ei. Am stat eu mai mult la ea și am fost într-un concediu la munte, dar mâine o să ajunem și la Constanța”, a fost anunțul făcut de acesta.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Antonio despre soluționarea dosarului în cazul accidentului rutier pe care l-a provocat

Câștigătorii Mireasa, sezonul 7 au vorbit și despre cum și-au petrecut primele zile în afara casei. Ei au povestit că imediat după finală a mers fiecare la el acasă, dar s-au revăzut a doua zi și au plecat împreună la munte, într-un sejur oferit chiar de fanii lor.

Maria a mărturisit că de când au ieșit, soțul ei a surprins-o cu comportamentul său, fiind chiar mult mai afectuos și grijului decât era înainte.

În completarea declarațiilor ei, Paula Chirilă a adăugat: „Vreau să vă spun că am surprins o chestie foarte drăguță la machiaj, Antonio nu știe că e văzut, dar eu sunt ca o soacra, și am văzut când a pupat-o drăgăstos pe Maria, i-a dat un pipic”.

Cei doi proaspăt soți au vorbit și despre planurile de viitor. Deși plănuiesc să plece și în Anglia, pentru o perioadă vor să rămână în țară. Mai mult, Antonio a dezvăluit că și-ar dori să activeze în mediul online.

Întrebați ce vor face cu banii, ei au răspuns: „Ne gândim la un apartament sau o casă, dar dacă este posibil de o afacere sau ceva pe viitor, așteptăm să vedem”.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. De ce Maria și Antonio nu vor locui de acum împreună, deși sunt căsătoriți. Care e motivul

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Primele imagini cu fetița lui Radu și a Amaliei de la Mireasa, după ce au devenit părinți. Cât de adorabilă este micuța ... Mireasa sezonul 7. Cum își petrec timpul Vlad și Călălina după emisiune și ce anunț au făcut. Ce planuri au de viitor ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x