Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert

Mama Cosminei a dorit să discute cu fiica sa după ce tânăra a plâns în urma blind date-ului cu Robert. Iată ce i-a spus.

ana si cosmina de la mireasa sezonul 8 Galerie
Mama Cosminei a dorit să discute cu fiica sa după ce tânăra a plâns în urma blind date-ului cu Robert. Iată ce i-a spus. | Antena 1

Mama Cosminei a asigurat-o pe fiica sa că familia nu s-a simțit jignită. Zilele trecute, într-o discuție cu băieții, Robert afirma că i-a venit să vomite în timpul întâlnirii.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Sergiu, hotărât să o cunoască pe Andreea. Spune că e fata la care visa

Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert

Femeia a rugat-o pe Cosmina să fie mai relaxată și să nu mai bage în seamă ce spun cei din casa Mireasa.

”Deci totul e bine, nu ai de ce să-ți faci griji. Fii mai relaxată. Nu ai dreptate, nu ai vorbit nicio prostie. Robert nu ne-a jignit pe ei, a jignit pe el și familia lui. Tatăl e bucuros, fericit, implicat până-n gât acolo. Nu ne-a jignit pe noi”, a zis mama Cosminei.

Aceasta a zis că a vrut să intervină pentru a o liniști, căci ei nu sunt afectați de cuvintele lui Robert.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Bogdan, în lacrimi după o dezvăluire făcută de doamna Crina. De ce a plâns

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alătu... Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Adrian le-a cunoscut pe fete. Primele impresii ale tinerelor după ce au urmărit pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x