Antena Căutare

Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alături de ea

Iza de la Mireasa a publicat o imagine emoționantă cu Blaze și micuța lor pe rețelele de socializare și fanii au văzut cât de multă iubire îi oferă fostul concurent de la Mireasa fiicei lor.

Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alături de ea Galerie
Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alături de ea | Antena 1/ Instagram

Iza și Blaze au devenit părinții unei fetițe adorabile de care sunt foarte mândri și pe care au pozat-o în diverse ipostaze demne de aprecierile fanilor de pe rețelele de socializare, acolo unde amândoi împărtășesc fotografii cu fiica lor.

Iza, imaginea emoționantă pe care a publicat-o cu Blaze și Jessica Ilinca pe rețelele de socializare. Cât de frumoși au apărut

Atât Iza, cât și Blaze de la Mireasa sunt foarte dedicați și implicați în creșterea micuței Jessica Ilinca, fiica lor, iar de curând aceștia au împărtășit o fotografie tată-fiică superbă. Fanii cuplului format în casa Mireasa au putut vedea cât de fericiți sunt aceștia împreună, dar și ce frumoasă crește fetița lor.

Citește și: Blaze de la Mireasa, cea mai frumoasă fotografie cu chipul fetiței lui. Cât a crescut Jessica Ilinca și în ce ipostază au apărut

„Vă iubesc de nu mai pot! Hai cu Crăciunul!”, a scris Iza de la Mireasa, în dreptul fotografiei de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii cuplului Blaze-Iza de la Mireasa s-au bucurat când au aflat faptul că aceștia au devenit părinții unei fetițe adorabile.

Citește și: Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el

Ce nume au ales Iza și Blaze pentru fiica lor

Blaze și Izabela s-au cunoscut în sezonul 3 din Mireasa, unde au legat o puternică relație de iubire. Deși n-au putut să se căsătorească în casa show-ului matrimonial, cei doi au făcut marele pas afară după ce au rezolvat toate problemele legate de acte.

Mai mult, din rodul iubirii lor s-a născut o fetița minunată. Aceștia au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Înainte să vină pe lume micuța lor, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa s-au gândit în amănunt la numele pe care să-l poarte fetița.

„Eu sunt foarte bine, le-am văzut pe prințesa mea și pe regina mea. Sunt plin de emoții, nici nu pot vorbi! Sunt foarte fericit că mama este bine, fata este bine și suntem foarte fericiți. Jessica Ilinca. Eu am pus Jessica, pentru că înseamnă ceva din biblie, iar soția mea i-a pus numele Ilinca”, a declarat Blaze după ce Izabela a născut, potrivit spynews.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubirea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagine înduioșătoare cu fiul ei. Cum l-a fotografiat pe micuț, la 5 zile de la nașter... Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x