Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 10 noiembrie 2023!

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat noul clasament al publicului Mireasa | Antena 1

Săptămâna care tocmai a trecut a fost plină de evenimente și tensiuni în casa Mireasa.

Luni a început cu o veste bună, declararea unui nou cuplu: Andreea și Alex. Cei doi s-au sărutat la petrecere și au declarat în live la Mireasa că sunt într-o relație.

De marți tensiunile au apărut în casa Mirasa. Doamna Anina și Bia au intrat din nou în conflict și și-au adus reproșuri, după ce fata a refuzat să discute cu mama lui Robert când a fost supărată. În toiul nopții un conflict putenic a apărut în casa băieților, când Liviu, deranjat de faptul că unii dintre colegi i-au pronințat numele când vorbeau despre cine nu spală vasele, a început să țipe și să aducă înjurii, fapt care l-a scos din calmul său pe Daniel, care a luat atitudine și l-a pus la punct pe fiul doamnei Lucica.

Citește și: Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Bia i-a spus lui Robert ce o nemulțumește la doamna Anina: „M-a făcut în toate felurile”

De miercuri tensiunile și-au făcut apariția în cuplul Sergiu-Madi.

Joi Sergiu a aflat că Horia, despre care Madi spune că e doar un prieten cu care și-a petrecut vacanța, s-a înscris în emisiune. De asemenea, Sergiu a văzut niște fotografii pe rețelele sociale care contrazic ceea ce spune fata despre bărbatul care îi trimite scrisori în casă.

În noaptea de joi spre vineri a avut loc task-ul cabinei telefonice.

Citește și: Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Imaginile cu Madi care contrazic ceea ce a spus despre Horia. Sergiu: „M-ai mințit”

Cum arată clasamentul din gala de vineri, 10 noiembrie 2023 de la Mireasa

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 10 noiembrie 2023

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Anina

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Ana

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Madi

Fata Săptămânii este: Ioana

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Sergiu

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Daniel

Băiatul Săptămânii este: Marius

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andy și Adrian. Cine părăsește competiția... Ce mai fac Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa în prezent. Cum și-au surprins fanii în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x