Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Imaginile cu Madi care contrazic ceea ce a spus despre Horia. Sergiu: „M-ai mințit”

În emisia live de Mireasa au fost prezentate imagini care contrazic ceea ce a declarat Madi despre Horia: „M-ai mințit!”, a exclamat Sergiu.

Colaj cu Madi și Sergiu Galerie
Imaginile cu Madi care contrazic ceea ce a spus despre Horia | Antena 1

„Dacă tot e să spunem până la capăt... Să spunem până la capăt. Iată ce ne-au trimis telespectatorii”, a anunțat Simona Gherghe. Pe profilul public de Instagram al fetei sunt poze cu ea exact în locul în care Horia a făcut un filmuleț pentru castingul emisiunii. De asemenea, Madi a publicat imagini din vacanța de la Sibiu, unde a spus că a stat în cameră cu Horia, dar au avut paturi separate. În imagine se observă clar că a fost un pat matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Horia s-a înscris în emisiune. Sergiu a văzut fotografii cu Madi și bărbatul din vacanță

Cum a reacționat Sergiu când a văzut imaginile cu Madi care contrazic ceea ce a spus despre Horia

Simona Gherghe a emis o ipoteză: „Tu te-ai înscris în mai la casting. Eu cred, urmărind profilul tău, că în luna iunie l-ai cunoscut pe acest băiat. Doar că nu ai mai avut cum să dai înapoi”, a spus Simona Gherghe.

„Nu. Îl cunoșteam înainte să mă înscriu la Mireasa. Când am auzit că o să vin la emisiune am zis să profist de timpul pe care îl mai am în libertate. Eu am discutat cu el, i-am spus că am fost acceptată la Mireasa. I-am spus că poate să încerce și el că poate o să-și găsească și el jumătatea”, a spus Madi.

„M-ai mințit. În locul tău aș tăcea! Ai greșit”, a spus Sergiu.

„Nu consider că am greșit cu nimic”, a răspuns Madi.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Mama unui băiat a intrat în casă. Despre cine este vorba: „Nu cred așa ceva”... Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Simona Gherghe, anunț important pentru concurenți. Ce se va întâmpla în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x